Reklama

Reklama

Jue ming pai dui

  • USA Invitation Only
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Wade, Richard, Hitomi, Holly a Lin dostanou pozvánku na exklusivní mejdan, který pořádají slavní a bohatí lidé. Myslí si, že je obdrželi omylem, ale rozhodnou se jít. Skvěle se baví a hrají hru, ve které se plní jejich nejskrytější touhy. Když ale přátelé najdou Richarda, brutálně zavražděného, zjišťují, že jsou oběťmi bohatých sadistů. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Gandalf.T 

všechny recenze uživatele

Film bez logiky, bez nápadu. Naprostá kopie, amerických více či méně povedených, násilností jako je Saw, Hostel nebo Klub rváčů. Některé scený jsou opravdu naprosto identické. Snad jen na malé rozdíly. Dostat se z želízek, se dá i jinak než si ufidlat hned celou ruku pilou, jako to udělal "chirurg" v prvním díle série Saw. Zde "pouhého" řidiče napadlo, že bude možná jednodušší a méně destruktivní ufidlat si pouze palec. 1:0 pro řidiče a zároveň pro tuhle taiwanskou řezničinu. Přesto Saw přišel první... 20% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se nerozmýšlel takto mezi jednou * a dvěma **... :-)) Je to amatérký, špatně to vypadá, herci nic moc, kamera hrozná, celý to působí levně, nudně ... Ale závěr posledních 20 minut je fakt brutálka, krve jako z prasat, gore jedno za druhým, ... a dekapitace hlavy obouručnou sekyrou mne o té druhé hvězdě přesvědčila ... :-D Víc k tomu nemám, fakt jednohubka, na kterou už zítra asi zapomenu... ()

Reklama

dragi 

všechny recenze uživatele

No původně ta jedna měla být za 3.6L V8, ale scéna, kdy se jim ani tak nepodařilo ujet, to pěkně zazdila. I přes debilní scénář, potažmo zápletku to přeci jen na odpad není, pár věcí by snad za zmínku stálo, ale celkově to je bída s nouzí nejenom v rámci žánru. Detailní záběry na porcování těl, byť mi nedělá problém to sledovat, zkrátka ne vždy stačí, přestože jsou technicky na výši. Jsou filmy, kde to zapůsobí víc, a tohle neni jeden z nich. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vezměte si ten nejprůměrnější americký vyvražďovák o skupince lidí, která je uzavřena v jistých prostorách, kde je nahání, mučí a eliminuje maskovaný vrah. A teď si představte, že, až na jednu výjimku, tam hrají jen samí Asiati a Asiatky (bez nich to samozřejmě nejde a i díky nim se ta kvalita trochu zvedá). A máte tenhle film. Koukat se na to dá, zajímavé momenty tam jsou, Asiatkám to sluší, krev teče, lidé trpí, prsa tam taky jsou. Ale že by mi to nějak extra trhalo žíly.... Ono by to vlastně mohl v klidu být Hostel 4 (nejlepší část série), tentokrát někde v Japonsku, nebo asijský remake prvního Hostelu (povedenější než původní Hostel). Vyberte si. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně lze filmu vyčítat naprosto idiotský scénář zatížený nulovou vnitřní logikou a okatými klišé, které v lepším případě nechtěně pobaví a v horším (např. závěrečná pointa) pouze otravují. Současně však plně dostojí svým lákadlům. Snímek propagovaný jako první tchajwanský slasher s pohlednou japonskou pornohvězdou Mariou Ozawou v epizodní roli divákům dává až překvapivě explicitní a profesionálně udělané sekvence tělesných destrukcí, k tomu mnohdy funkční napínání ve stylu „tohle bude moc bolet“ a samozřejmě také řadu záběrů, kde Maria Ozawa ukazuje, proč je největší hvězdou a stálicí svého oboru. Zápletka představující jakousi boháčskou parafrázi na "Fight Club", tedy zábavu pro společenskou smetánku, při níž boháči ventilují své frustrace z nekvalitních služeb a opovržení ze strany „šedých límečků“, je absurdně zábavná a v zásadě i svěže reflektuje zákonitosti žánru. Jako první tchajwanský pokus o slasher rozhodně úctyhodné a divácky vděčné. ()

Reklama

Reklama