Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Typická komédia kde nechýba ten pravý polotrápny americký humor. Claire a Phila už nebaví ten nudní manželský sterootypný život a tak si vyrazia na večeru aby tomu dodali šťavu. No skutočnú šťava príde až keď sa na scéne objaví Common. Zo začiatku trochu nuda, ale potom ako začne ísť do tuhého dokáže nočné rande upútať a pobaviť a tých 97 minút filmu dodáva slušné tempo. 70% - 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s pohříchu nevyužitým potenciálem a obsazením. Shawn Levy opět točí svůj rutinérský standart bez jediného nápadu, scénář je místy dost pitomý a humorné scény taky moc nefungují. Steve Carell a Tina Fey už mají za sebou taky mnohem lepší věci, ale herci ve vedlejších rolích byli celkem fajn (Wahlberga bylo ale bohužel málo). Naštěstí je to ale dost krátký, takže to uteče jako voda, u některých scén jsem se přece jenom trochu zasmál a automobilová honička byla fajn. Fanoušky nenáročné zábavy to zřejmě potěší. 50% ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V celovečerním filmu se vám sejdou dvě velké osobnosti seriálové komiky, okolo vám raší spousta luxusního křoví a vy se zmůžete jen na moralitku o tom, že manželství může být kvalitní i po letech, záleží přitom na lidech samotných? Co se divím, Levy prokázal svoji neschopnost už tolikrát, že si mezi filmovými znalci dokázal udělat jméno. Producentům stačí, že vydělává, a to se počítá. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Date Night je typická americká blbost, na kterou se stačí jednou podívat a je jasné, že tím promarníte hodinu a půl svého drahocenného života. Ze začátku vypadá skoro vážněji než Mendesův Nouzový východ, ale pak se zvrhne v typickou fratpackovskou taškařici, která je stejná jako půltucet hollywoodských rychlovek na objednávku. Jenže narozdíl od nich má sympatickou ústřední dvojici, která táhne celou tuhle prvoplánovou věc kupředu. Carell sice zase hraje svého typického ňoumu a Tina Fey jen kopíruje své rozkošné eskapády z 30 Rock, ale i tak se spolu postarají o přemíru vtipných momentů, které sice netrhají bránici na sto kusů, ale dokážou zaručeně na malé ploše pobavit. Připočtěte si k tomu tunu cameo roliček, kterým vévodí Mark Wahlberg bez košile, a máte nenáročnou jednohubku, u které se svou drahou polovičkou "provinile" pobavíte. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama