Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

oje 

všechny recenze uživatele

Od Date Night jsem si vzhledem k obsazení hodně sliboval a čekal pořádnej nášup zábavy. Dostal jsem bohužel ale jen průměr s hodně nízkou frekvencí fórků, které alespoň trochu pobavili. Zápletka měla nápad, ale žádný vývoj, a výsledkem je tak sice celkem milá, ale těžce rutinní jednohubka. Carellův potenciál trapného chlápka se nepodařilo příliš zužitkovat a mého oblíbeného komika mohl asi kdokoliv nahradit. Ústřední duo bych si rád zopakoval, ale v jiném scénáři. Podobnou akční komedií s Carrellem je Dostaňtě agenta Smarta. Alternativa: Get Smart. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Naprosto absurdní scénář, naprosto absurdní film...Ale stálo to za to! Film se sice nevyhne pár slabších momentů, ale celkově jich není moc. Honička Audi vs. Taxi jedním slovem ÚCHVATNÁ podívaná (tak dobře jsem se prostě už dlouho nezasmál) a následná scénka v klubu není o moc méně vtipná. GRATULUJI hlavním aktérům, jelikož to zahráli skvěle, a jak jsem zmiňoval - tak dlouho jako u výše zmiňovaných dvou scén jsem se ještě nezasmál! ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Wow, tak já jsem se příjemně bavil. Začátek je sice slabší, než dojde na večerní rande. Pak už se jedná místy o svižnou akci, až překvapivě povedenou automobilovou honičku a sedl mi i jindy neoblíbený S. Carell. Možná se ještě z tématu dalo zajít do nějakých extrémnějších situací, ale i tak se toho odehrává hodně, a když poinu prvních čtvrt hodinku, tak jsem se ani vteřinu nenudil. Jo, já bych tohle rande hodnotil jako velmi vydařené... 70% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pritiahnuté za vlasy, veľmi schematické a predvídateľné, klišé-ovité a v podstate aj prázdne, ale poteší bohaté herecké obsadenie s množstvom cameí a epizódnych postáv obsadených zaujímavo a vtipne a pár (asi 3) dobrých scénok, kde sa človek aj zasmeje (naháňačka, tanček); poteší mila kunis s francom, skvelý wahlberg, liotta a v úvode môj obľôbený ruffalo; tri hviezdičky sú zaokrúhlené nahor s prihliadnutím práve na tieto klady; levy je komediálny rutinér, ktorý vie postaviť vtip, tuto mal však príliš obyčajný scenár, ktorý akoby bol vytiahnutý z osemdesiatych rokov, ale pozbavený o "ueletenosť" tej dekády; ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama