Reklama

Reklama

BTK: Nejnepolapitelnější sériový vrah světa

(TV film)
  • Velká Británie BTK: The World's Most Elusive Serial Killer
všechny plakáty
Velká Británie, 2004, 50 min

Obsahy(1)

Malé středoamerické město Wichita skrývá temnou minulost. V 70. letech narušila zdejší poklidný život řada brutálních vražd, jež spáchal sériový vrah BTK, který si svou přezdívku vysloužil tím, že své oběti svazoval (Bind), mučil (Torture) a zabíjel (Kill). Po sedmé vraždě zmizel a obyvatelé Wichity se zoufale snažili vrátit k normálnímu životu. Po pětadvaceti letech se však vrah znovu objevil a město opět zachvátila atmosféra hrůzy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dnes už zrejme “bezpredmetný” dokument, nakoľko tento pán, je už dávno za katrom. Každopádne mne prišlo niekoľko informácií z vyšetrovania zaujímavých, tak prečo tento počin hodnotiť negatívne, keď pravdepodobne mohol byť jedným z dôvodov, prečo dolapili Dennisa Radera. Ako sa totiž sám vyjadril v mnohých rozhovorov - provokovalo ho všetko v médiách či v Tv, s ním súvisiace. ()

Flabadob 

všechny recenze uživatele

Mě celkem naral ten fakt, že tam nebylo vidět to dopadení. Škoda, mohli si rok počkat a bylo by to na 5 hvězdiček. :-) ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Dokument je z väčšej časti zložený z opakovaní tých istých údajov, pocitov zúčastnených a postrehov nevalnej dôležitosti. Vrah BTK (nie eSeMZet, ako zbytočne preložili spolu s menom obete, ktorú premenovali na Kateřinu), Dennis Rader, bol zatknutý nasledujúci rok po natočení dokumentu, vo februári 2005 a následne odsúdený na 10 doživotných trestov s možnosťou prepustenia po 175 rokoch. Chvíľu si posedí, kým ho v roku 2180 pustia. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dnes už v podstatě zbytečnej dokument. Každej už dnes ví kdo byl BTK. Já jsem si ale popravdě nevšiml, že tenhle dokument byl vydanej rok před dopadením Dennise L. Radera. Takže slyšíme vlastně jen domněnky a vidíme jak byli fízly bezmocní. ()

Zajímavosti (1)

  • Vrah Dennis Rader, o kterém dokumentární snímek pojednává, byl dopaden rok po natočení filmu. Soud mu vyměřil desetkrát doživotní trest. Rader, který vraždil v letech 1974 až 1991, tvrdil, že ho ovládali démoni a sexuální fantazie. (Terr.ka)

Reklama

Reklama