Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti sestrojí lidé roboty TR, kteří jim mají pomáhat a sloužit. Roboti se však vzbouří a otočí zbraně proti svým stvořitelům. Lidstvo je takřka zdecimováno a jedinou nadějí se stává hrstka přeživších.
The Terminators jsou dalším z děl produkční společnosti Asylum, která se tentokrát rozhodla zasadit tvrdý políček McGeho očekávanému trháku Terminator Salvation. (Skejpr)

(více)

Recenze (78)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Film tak neuvěřitelně najivní, až je zábavný. Hloupé triky, herecké výkony, ale přesto to má něco do sebe. Terminátoři se snaží chodit jak namachrované bedny. Ruky co nejvíc od pasu a široké ramena. Na začátku sem byl lehce znatený, myslel sem, že se bude odehrávat film tak v roce 2166, to víte, vesmír plný vesmírných lodí, ale jakmile se děj přenesl na zem, tak se to odehrávalo v současnosti. Ale vypnete mozek tak vás film mile pobaví. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto assylumky pardon asylumky mám strašne rád. Rád sa pozerám a rád sa nechám prekvapiť akými nelogickosťami ma dokážu tvorci prekvapiť. Na moje počudovanie sa imi to darí film po filme. Na neherecké výkony, efekty na úrovni skicáru, či zápletky zbúchané na kolene počas nakrúcania som si zvykol. Konečne film v ktorom mohol Paul Logen naplno ukázať svoj rozsah emócií, ktoré vie obsiahnuť. Viacej vecí absolútne postráda logičnosť, no keďže na Zemi zúri nerovná vojna z robotmi som rád, že v pozadí doprava funguje bezproblémovo. Tak isto scény, ktoré tu už užívatelia vypichli dojmu diváka až k slzám. Avšak Megapiraňa u mňa ostáva nepokorená. ()

Reklama

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Technický pokrok nezastavíš, a tak ve světě budoucnosti vlastní svého androida již každý. Tím je zaplať Pánbůh zajištěna sociální spravedlnost. Terminátorů je již tolik, že by mohli klidně založit největší odborovou organizaci na světě, kterou by jim i taťka Falbr záviděl. V budoucím světě ovšem nechybí ani teroristická organizace Al-Kajda. Její vedení je již tak znechuceno tím, že kdykoli se jim podaří sundat v Americe nějaký barák, je okamžitě tento úspěch připisován Mossadu, že provede nový ďábelský plán. Teroristé přeprogramují populaci terminátorů tak, aby začali na potkání vraždit veškeré lidi. Genocida lidstva spěje rychle ke svému konci. Poslední nadějí pro přežití lidstva se stává skupinka uřvaných a značně afektovaných jedinců, které vede místní šerif. Jsou to opravdu samí sympaťáci, takže každý normální divák musí začít fandit týmu terminátorů a je neskonale potěšen, kdykoliv android rozšmelcuje nějakou uječenou blbku. Jedinou možností jak androidy zastavit, je letět na vesmírnou stanici a vypnout jejich terminál. Zvládnou to a zachrání sebe i lidstvo?... - Pro milovníky špatných filmů nečekaně zábavný film z dílny Asyla - 90 %. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No opravdu nechápu, kde se tu vzala ta halda odpadů a celkové 3%. Že by zas nějaká trhlost csfd fans? Film je samozřejmě příšerný a o ději se nemá smysl rozepisovat, protože je stupidní vykradačkou Terminátorů. Kdykoliv se mluví, tak je to peklo. Ale pozor - ono se hlavně furt něco děje a koukat na Asylum akci je naopak slast, srovnatelná s nej kousky Uwe Bolla a tromáckých hitů. 70% ()

wirtr odpad!

všechny recenze uživatele

U svatého Terminátora, jak jednou řekl Kalkulon: ,,To bylo tak strašné, že jsem z toho málem dostal rakovinu." Takhle zneužít jméno filmu Terminátor pro takovou nehoráznou stupiditu. U těhto filmů si říkám jestli nechce vedení ČSFD rozšířit škálu hodnocení, protože odpad je pro to slabý výraz. Tento film by se měl zničit, všem chudákům včetně mě by měli vymazat vzpomínku na ten film a toho kdo to vymyslel a toho kdo to pustil do kin by měli ukřižovat. Zkrátka a jednoduše slovo odpad je slabé slovo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu, kdy je vypuštěn velký terminátor, který ubírá ostatním energii, můžeme vidět závažnou chybu. Dívka projde kolem jednoho z terminátorů a schovává se za kovovou desku, za okamžik je na dívku záběr zepředu, a terminátor, který měl být za ní, už tam není. (Claude Speed)
  • Když najde Bronson (Dustin Harnish) Lauru (Krystle Connor), která vypadla z dodávky, tak ji vezme do náručí a utíká pryč. V dalším záběru ji ale má přehozenou přes rameno. (Duoscop)

Reklama

Reklama