Reklama

Reklama

Globální oteplování: Země v plamenech

(TV film)
  • USA Global Warming: Our Searing Earth
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tento dokument odhaluje hrozbu katastrofy globálního oteplování. Původní rozhovory s vědci a obětmi, podíváme se pravdivě na sporné otázky a prozkoumáme devastující současné a budoucí vlivy na naší planetu. Dokonce i Pentagon se připravuje na fakt, že masivní klimatické změny způsobí občanský rozpad a celosvětový konflikt. Sejdeme se s lidmi, kterým stojí za to bojovat proti globálnímu oteplování malými krůčky - v domácnosti, v jednotlivých autech. Nakonec si položí otázku "Existuje něco, co by zabránilo katastrofě?" (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

whack 

všechny recenze uživatele

Ľudské stádo je každý deň o 240 000 jedincov väčšie, pričom každý z nich požaduje životný priestor a výrobky, ktoré extrémne zaťažujú prírodu. Zničili sme si prírodu, spôsobili klimatické zmeny a šieste masové vymieranie, každý deň vyhynie 250 rastlinných a živočíšnych druhov, polka riek je otrávená... a niekto povie že to sú len drísty ekologických teroristov a iluminátov. Keď za 30 rokov ich deti budú umierať v kyslíkových maskách, zaplačú, ale neskoro. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po 15 letech od natočení dokumentu si klimatických změn všimli už i prostí lidé, vědci sponzorovaní ropnými a jinými společnostmi přeběhli do nového paradigmatu že teda jo a hrozí generační válka mezi mladou generací , kteří nechtějí platit účty staroušů. V dokumentu nezazněla hlavní příčina - lidstvo se stále množí jak kobylky. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Mizerná propaganda plná lží, třeba o rozšíření malárie. Čím více let po natočení, tím víc ty lži vynikají. Globální oteplovaní je fakt, ale tady ho dělají minimálně 10x horší. ()

waits

všechny recenze uživatele

Hoši z dokumentárního týmu, každá propangada má své meze. zkuste pročíst i tohle.. http://www.reformy.cz/zpravy/kdo-stoji-za-podvodem-s-globalnim-oteplovanim/ http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/251281-na-internet-unikly-dalsi-e-maily-klimatologu.html?ref=stalo-se http://ekonomika.idnes.cz/biopaliva-nici-svet-vic-nez-benzin-uniklo-z-bruselu-fhc-/eko_euro.aspx?c=A120128_1723741_zahranicni_vem http://jankraus.blog.idnes.cz/c/220511/Cervenou-zelenym.html, http://www.novinky.cz/veda-skoly/266741-predpovidane-masivni-tani-ledovcu-v-gronsku-se-nekona.html?ref=ostatni-clanky ()

Hruskovice 

všechny recenze uživatele

Fakta a spekulace se tu mezi sebou perou nevyváženým poměrem až z toho vzniká dost velký populistický maglajs. Určitě je potřeba poukazovat na tento problém, ale nechápu proč tak násilně a nepodloženě. 2/5 ()

Reklama

Reklama