Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři ruští kamarádi v New Yorku si užívají života. Flámují, uhánějí ženy a vše se zdá být skvělé, dokud nenarazí na ruského majitele klubu, ze kterého se vyklube sv. Valentýn. Jeho prokletím tři přátelé ztratí své "mužské" síly a zpět se jim navrátí teprve tehdy, až najdou pravou lásku. A nebude to vůbec jednoduché. (dana.f)

Recenze (3)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Svěží a milý snímek se slušnou dávkou humoru, který mě opět utvrdil v tom, že Rusko v posledních letech vládne žánru romantické komedie. Jejich náměty jsou originální a i když někdy až moc bláznivé, alespoň se na rozdíl od Hollywoodu nedrží stále stejné ohrané šablony. Škoda, že se ruská tvorba do povědomí českých diváků tolik nedostává. ()

Reklama

Ezis 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s uživatelem Ollie235 - vůbec nechápu, proč u nás tenhle film není k dispozici, protože je naprosto výborný. Z Hollywoodu se přeloží kdejaká hloupost, a tahle perla nám zůstává skryta... A to prosím říkám přesto, že jsem anglistka a ruštinu dost nesnáším! Jinak "tři ruští kamarádi", to není úplně přesné, protože jeden z nich je Fin (Ville Haapasalo). Tomuhle filmu nemůžu dát nízké hodnocení, protože jednak mě donutil uznat, že se mně ruská tvorba může občas i líbit, a jednak mě svého času zachránil od mé první a poslední zimní deprese v Lotyšsku (v polovině března 2009 už Lotyši měli vyrobené titulky, to byla rychlost... Rusko jim ten film asi prodalo ještě před premiérou). Chechtala jsem se po něm ještě čtrnáct dní. Když ztřeštěná komedie, tak Francouzi nebo Rusové! Tohle je film, ve kterém se může stát naprosto cokoliv. Od setkání s opravdovým svatým Valentýnem až po dlouhý konvoj policejních aut, jenž přes celý New York pronásleduje Rusa, který se ve vyhlídkovém autobuse šílenou rychlostí řítí na letiště, aby stihl vyznat lásku jedné slečně, ještě než mu navždy odletí do Kanady. A dotyčná slečna mu z domova volá: „Ale Igore, já nikam neletím!“ Sympatičtí hlavní hrdinové, trocha moralizování á la Neználek versus Modroočka a spousta fantazie a legrace. ()

Galerie (45)

Související novinky

Megahity z Moskvy

Megahity z Moskvy

19.04.2009

Co takhle na chvilku odvrátit zrak od Hollywoodu? A když už, proč se nemrknout rovnou pod Ural. Rusové zase jednou stojí v dlouhých frontách před pokladnami kin. Důvod? Historický velkofilm Taras… (více)

Reklama

Reklama