Reklama

Reklama

Banned from Television

  • USA Banned from Television Uncensored!
všechny plakáty

Recenze (4)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Šokujúce zábery, ktoré v bežnej televízii neuvidíte! Slogan, ktorý ale dnes už neplatí na 100%. Pár záberov je možné poznať z vysielania "Reality TV" alebo zo série "World's Most Amazing Videos" a iných. Nebolo ich ale moc, ktoré mi boli známe. Niektoré ale skutočne nepatria do televízie, ako napríklad zábery policajnej brutality a nevyberavého chovania ku osobám, ktoré síce spáchali istú formu tresného činu, či už menšiu alebo väčšiu. Streľbou z brokovnice do brucha priamo na ulici by sa to asi nemalo riešiť, možností bolo ďaleko viac. Samozrejme kompilácia obsahuje aj zábery, kedy nebola iná možnosť a zbraň sa musela vytiahnuť a následne použiť, ďalej zábery policajných naháňačiek, nasrané zvieratá, ktorým drezúra uštedrená človekom pre zábavu prestala voňať, trocha sexuálnych oplzlostí a ďalšie nepeknosti. Proste zaujímavý dokument zo života. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak takové „televizní noviny“ by asi opravdu neobstály. Tedy především autentické záběry z kamer, které zachytily nejrůznější přepady sámošek, policejní honičky, sebevraždy, agresivní zvířata, nejrůznější nehody či pády, policejní brutalitu, ale i agresivní občany či odhalování na veřejnosti. Sice jsem už většinu toho viděl jinde, ale na podobné dokumenty se vždycky rád podívám znovu. Zvlášť když je to bez „cenzury“, kterou nenávidím a které je plná televize i internet. 70% ()

TaanStari odpad!

všechny recenze uživatele

Kompilace né zas tak šokujících videí v příšerné kvalitě. Chápu, že tohle může někoho rozhodit, ale já viděl tu nejhorší žumpu internetu a tohle je pro mě prostě jen hodně slabý odvar. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

73% / Dokumentární film zobrazující de facto náhodné šokující videa z celého světa, avšak pár z těchto videí je téměř bez kontextu a člověk některé situace a lidi na nich nedokáže nijak zhodnotit, protože i když vypravěč něco málo řekne, tak stále je to příliš málo na to abych mohl mláceného kluka litovat a nebo mu to přát. To, že život je tvrdý vím a autoři tohoto dokumentu to vědí také. Celková myšlenka dokumentu je dobrá, jenže k některým videům dostává divák příliš málo informací a příliš tomu nepomáhá ani fakt, že videa jsou příliš nevalných kvalit, to se dá ale relativně odpustit kvůli stáří videí i dokumentu. ()

Reklama

Reklama