Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Natočit neanimovaný film primárně pro malé děti, tak aby příliš nesral dospělý doprovod, je velmi obtížné. A zde se to vcelku povedlo. Důvody proč film nedopadl tak hrozně, jak by se dalo očekávat jsou prosté. Jedná se o druhý díl, takže není nutné nic zdlouhavě vysvětlovat a ospravedlňovat. Vizuální stránka není odpudivě laciná, takže i složitější scény jsou vcelku koukatelné. Tvůrci si jsou vědomi cílovou skupinou a toho, že se jedná vlastně o strašnou pitomost, což jim dodává notné odvahy, takže se mohou náležitě vyřádit. A výsledek je vcelku zajímavý. Totální bláznivost, kde jakákoliv snaha o alespoň nadsázkovou realističnost vyvěsila bílou vlajku, a tak zbyla jen nekončící špionsko zvířecí ujetost. Bohužel celkovou odvázanost kazí drobná zaškobrtnutí v už tak jednoduchoučkém příběhu, takže zvraty, i přes to všechno, působí trochu šroubovaně. A proč film tolik neotráví ani dospělého diváka?.. protože je protkán odkazy na nejrůznějšími bondovky, thrillery apod., což v psím a kočičím podání je opravdu zábava. Zkrátka... není to film pro odrostlé, ale dá se na něj koukat a možná se i bavit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První Jako kočky a psi jsem viděl a líbili se mi za čtyři hvězdy. Stejně tomu tak je u jejich pokračování, které se nese v naprosto stejným duchu. Ale pokud máte rádi zvířata a máte chuť se odreagovat, odpočinout a příjemně pobavit, tak proč ne. Narážky na hromadu Hollywoodských borců si vždycky zaslouží pozornost. A když je to natočené mile, tak není co řešit. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Měl jsem dlouhá léta psa než zemřel, dnes mám kočku. Je mezi nimi tolik rozdílů, ale jedna shoda. Milovali, či milují svého dvounohého přítele. A tom je vlastně celá zápletka filmu. Jelikož jde o lidi, musí se psi a kočky spojit poprvé v historii aby porazili mstící se prohnanou kočku Kitty.... Už jen tato zápletka nabízí celou řadu vtipných třecích ploch mezi jednotlivými ,,agenty". Děti (i dospělé) jistě potěší vtipná a povedená animace všech zvířecích hrdinů a filmoví fandové zde najdou nejeden odkaz na jiná díla ze škatulky filmů akčních, špionážních, či thrillerů, slavného 007 nevyjímaje.... Dabing super a ten kdo dělal překlad si hodně pohrál s možnostmi češtiny a posunul snímek ještě o stupeň výš, průpovídky hrdinů byly vtipné a na úrovni díky čemuž se celá rodina dobře bavila - ač film byl pořízen primárně pro syna. Tohle očekávám od rodinného snímku. Velmi milé překvapení! Dávám plné 4 hvězdy! * * * * ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Z dôb, kedy by som z tohto filmu bol nadšený som už vyrástol a nevedel som sa vyhnúť nudným chvíľam a to aj napriek videniu v 3D, ktoré sa tu zdá maximálne nevyužité a chudobné. Ale deti to bavilo, takže svoj účel to splnilo. Len sa tak pýtam, prečo dokáže Pixar vytvoriť film, ktorý by bol rovnako pôsobivý aj pre deti aj pre dospelých? ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch klasickej filmů pro děti s pár vtipama, který v kině spíše ocení jejich rodiče. Perfektní nárážky na Jamese Bonda(agent Lazenby a Jaws a originální dabing v podání Rogera Moora) a na mlčení jehňátek spolu s Sherlockem Holmesem. Rozhodně jsem nezešílel a nezbláznil se po zkouknutí,ale nadšení taky projevuju jinak. Pro dětí doporučuji.Rozhodně lepší jak G-Force. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)
  • Jméno kočky Kitty Galore je připomínkou "bondovky" Goldfinger (1962), kde se bondgirl jmenovala Pussy Galore (Honor Blackman). Šéf kočičí tajné služby se jmenuje Lazenby po představiteli agenta 007 Georgi Lazenbym. (ČSFD)
  • Heslo, které zazní ve filmu, „Vrána k vráně sedá, orel mi dluží pět babek.“, zní správně „Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.“ (LindaKola)

Reklama

Reklama