Reklama

Reklama

Oceány

(festivalový název)
Trailer 2

Po úspešných filmoch Mikrokozmos a Putovanie vtákov francúzsky filmár Jacques Perrin poodhaľuje fascinujúci svet oceánov a bytostí, ktoré ich obývajú. Ukazuje nie len ich krásu, zaujímavosť a rýchlosť, ale aj zraniteľnosť voči environmentálnym hrozbám. Film vznikal v priebehu štyroch rokov, počas ktorých Perrin cestoval po celom svete s tímom potápačov, vedcov a technikov a využil najmodernejšie technológie 21. storočia, aby mohlo vzniknúť toto dielo, ktoré preniká do tajomných a fascinujúcich hlbín podmorského sveta ako žiadne iné pred ním. (STV)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (82)

devNull 

všechny recenze uživatele

Nádherné originální záběry, které jste ještě neviděli. Do toho francouzský poetický komentář (tady bych uvítal více faktické informace). Výsledek je příjemné pokoukání, které přinese občas i napětí.. I přez to, že jsem většinu filmu měl spodní čelist na stole, jsem se občas přistihl že se nudím. Doporučuji na velkém plátně. ()

nascendi

všechny recenze uživatele

Dokument o oceánoch nemá badateľnú koncepciu, nepostrehol som v ňom akcent na potrebu zachovania diverzity rastlinných a živočíšnych druhov na Zemi, jednotlivé časti na seba celkom nenadväzujú. Napriek tomu ho považujem za veľmi hodnotný. Prečo? Je to sled nádherných záberov známeho i neznámeho sveta a veľmi dobre sa na pozerá. To vôbec nie je tak málo. Pred pár dňami som videl o polstoročie starší Svet ticha. Okrem technickej úrovne bol rozdiel iba v tom, že vo Svete ticha zabíjali žraloky s nenávisťou triednych nepriateľov a v Oceánoch im iba odrezali plutvy s chvostom a humánne ich hodili naspäť do vody. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Postupne prešli v tomto dokumente aj teplé aj studené vody a ukázali toho celkom dosť so zaujímavými tvormi, aj keď ja by som toho chcel vidieť viac a v rôznych polohách, trocha živšie a s nejakým postupnosťou medzi tvormi. Oceány síce nie sú nejaká moja obľúbená téma, no je tam mnoho neobvyklého a nepoznaného pre ľudí a takéto niečo je takou poloučebnicou, no najmä poteší človeka ako oddychové dielo. ()

AngelusCZ

všechny recenze uživatele

Tenhle film sem neviděl, ale líbil se mi. Nejenže má originální jméno, ale i herecké obsazení je přímo fantastické!!! Nebo ta napínavá hudba. Úžasné!!!! To je prostě skvost!!! Teď mě napadlo k té napínavé hudbě že film Stáhni mě do pekla má také velmi napínavou hudbu a když už sem u toho tak Alison Lohman byla skvělá, Jake Long také nebyl špatný a když hrál v akčňáku s Brucem Willisem tak mu to sedělo trochu víc a mimochodem( když už sem u toho Bruce Willise) tak doporučuju film Red. Opravdu skvěle propracovaný film. Zničeho nic sem si najednou vzpoměl na Jamese Bonda jak se vždy všude probojoval a chtěl sem být jako on. Vždycky sem chtěl bejt jako on. Byl to můj vzor. Taky sem si vždy na něj hrál. Běhal sem po pokoji a střílele se svojí jedinou holkou ( později přišly i další a byly to lidi ale kuličkovka je kuličkovka ). Nejlepší airsoftky dělají činani. Možná si teď říkáte že číňané dělají všechhno nekvalitní. Pravda je opak!) . Miloval jsem ji. Byla pro mě vším. Byla můj život. Teď mě ta zbraň přivedla na myšlenku o vojácích v druhé světové válce. Normandie, Gualadacanal, Atol Tarawa...... Ty měli opravdové zbraně. Vždy sem jim záviděl a chtěl sem být i voják. Konkrétně mariňák. Byli to hrdinové. Dost dobrá vojenská hra z druhé světové války je Medal Of Honor: Pacific Assault nebo Brothers In Arms: Road To Hill 30 nebo Brothers In Arms: Earned Blood nebo Brothers In Arms: Hell,S Highway. Doporučuju!! Všechny ty hry mám. Taky mám všechny Dragon Age. Ty sou také fantastické. Nebo hra Mafia, ale tu zná asi každý :) A teď k hlavnímu tématu. Tento dokument....... no asi je dobrý!! :D ()

uodevr 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej, neskutečně nádhernej veget. Indikuje to relaxaci jak nic jinýho a do očí to svědomě vhání slzy štěstí. Jo, Bondův komentář je takovej druhořadej, více méně neinformativní a tak nějak úplně zbytečnej, ale co už. Vlastně, možná by nebylo od věci u toho zvuk úplně vypnout a místo toho si do pozadí pustit třeba takový Deftones. Sakra, musím to jít vyzkoušet. EDIT: Vyzkoušeno. Jsem génius. Mírumilovně plovoucí stádo delfínů za doprovodu Change...nezapomenutelné. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama