Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární snímek zachycuje setkání klíčových představitelů fenoménu Star Trek a vtahuje diváka do zákulisí Star Treku z osobního pohledu Williama Shatnera, Leonarda Nimoye, Patricka Stewarta a Jonathana Frakese. Představitelé navzájem hovoří o svém tvůrčím angažmá, rozebírají humorné pasáže provázející jejich kariéru a popisují, co Star Trek jako fenomén znamená pro ně samotné. Unikátní setkání klíčových představitelů moderuje Whoopi Goldberg. (FIBO)

(více)

Recenze (3)

FIBO 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na osobní setkání ikon Star Treku a jejich vzájemné povídání nad vznikem jednotlivých filmů a seriálů z jejich osobního pohledu. Dozvídáme se zákulisní historky, jež popisují růst Star Treku coby fenoménu, herecké i režisérské působení jednotlivých představitelů a nechybí ani vzájemná konfrontace jejich názorů, která se nese v přátelské atmosféře. Divák tak má možnost nahlédnout pod pokličku, pod kterou Star Trek vznikl a nechybí ani vzájemný respekt herců ke svým kolegům, byť se nenese vždy ve zrovna formální rovině. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné, velmi uvolněná atmosféra a historky z natáčení, které nikde jinde neuslyšíte a dají vám zcela nový pohled na přítomné i nepřítomné herce ze světa Star Treku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama