Reklama

Reklama

Kobe Doin' Work

(TV film)
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2009, 84 min

Obsahy(1)

Známý basketbalový fanoušek Spike Lee se ujal dokumentu, který mapuje jeden ze zápasů NBA z pohledu Kobeho Bryanta, jednoho z nejlepších basketbalistů dnešní doby. (answer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Unikátní studie jednoho dne v práci nejfenomenálnějšího atleta tohoto tisíciletí. Plus Mamba himself on mic. ()

azopard 

všechny recenze uživatele

Filmů o basketbalu je jako šafránu a milovník basketu by si tenhle dokument neměl nechat ujít. Tím spíš, že ho natočil režisér, který rozumí svému řemeslu víc než dobře. Moc hezky pohled do zákulisí americké NBA a jednoho "pracovního" večera Kobe Bryanta. Většina lidí se dívá na sportovní noviny a říká si ... "Vždyť si tam jen čutaj/házej s merunou/pinkaj míčkem". Nikdo z nich nemá představu o tom, jak dlouho ten sportovec dře, aby pak získal ty vysněnou smlouvu za miliony. 1 hvězda pro totální nesportovce, 3 hvězdy pro sportovce, 5 hvězd pro basketbalisty a pro fanoušky KB24 mi nestačí měřítka, pro ty je to prostě povinnost. ()

Reklama

kobe6 

všechny recenze uživatele

Velice detailně vypracovaný dokument o basketbalovém fenoménu poslední dekády NBA Kobem Bryantovi pod taktovkou věrného fanouška Knicks, Jordana a vůbec všeho co se týká basketbalu, Spikea Leeho. Přece jen mi trochu vadilo, že se jedna pouze o jeden zápas, ve kterém sice Kobe zahrál dobře, ale zajímavější by bylo takové dlouhodobější sledování během sezony. Nicméně zajímavý pohled do hloubky a intenzity této hry. Doporučuju všem basketbalovým fandům. ()

D3VIL 

všechny recenze uživatele

Fanoušci basketu díky tomuto dokumentu pochopí, co dělá Black Mambu (nick Kobeho Bryanta) pravděpodobně nejlepším basketbalistou světa. No.24 dokazuje, že je nejen vynikajícím hráčem, ale také oporou a leaderem týmu mimo hřiště, a že právě on je tím nejlepším vzorem pro budoucí hvězdy tohoto sportu. ()

Zajímavosti (2)

  • Kobeho Bryanta během zápasu proti San Antoniu Spurs zabíralo speciálně pro tento dokument 30 kamer. (answer)
  • Komentář Kobeho byl dodělán až v době, kdy Bryant s Lakers hráli v New Yorku. Spike Lee se bál toho, že pokud Lakers prohrají, Kobe nebude mít náladu na dodělání dokumentu. Lakers naštěstí vyhráli a Kobe zaznamenal 62 bodů. (kobe6)

Reklama

Reklama