Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

filip.novak odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se diví, že se katastrofickými TV filmy (s katastrofální kvalitou) roztrhl v poslední době pytel, ale mě to nepřekvapuje. Poptávka po tomto druhu filmů očividně je, o lidech je známo, že jsou kulturní barbaři a ke štěstí jím stačí špatný film s ještě horším scénářem, o tricích raději nemluvím. Ale běžný divák Franta vidí pouze film o tom, jak se ničí New York, a řekne si „Fíííííha, to bylo napínavý ... a jak to tornádo zničilo tu sochu ... to bylo vzrůšo.” Divák je spokojen, peněženka producentů taky, jenom kritici a filmoví fanoušci si rvou vlasy. Tfuj. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhruba po několika minutách sledování tohoto filmu, se ve mně zablesklo skromné přání, aby nějakou, nejlépe hlavní postavu daboval Martin Stránský. Mé přání bylo splněno a já jsem chvíli skákala radostí. Ovšem ne na dlouho, mé nadšení začalo postupně opadávat, když jeho geniální hlas začal v plném rozsahu pronášet věty předepsané scénářem. Ten byl dost mizerný a chvílemi jsem se nad jeho "nápaditostí" musela jen pousmát. Příjemný byl alespoň pohled na Nicole de Boer, ze které se, od doby, co uvízla v Kostce, stala moc hezká žena. Celý film zakončuje vskutku "kolosální" finále, nádherně okopírované ze Shyamalanova Stalo se. Toho pudlíka s mašličkou mi bylo docela i líto. Třeba se dočkáme pokračování s názvem Tornádo nad Paříží. "Můžete mi říct, proč mojí oblíbené soše chybí paže? Je to zohavení symbolu našeho národa." Úsměvné. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Film který začne jednou scénou která se stále opakuje celých 87min. Pořád dokola případy malých tornád v parku, nic nového se nedělo. Efekty byly šíleně počítačové, a na tu dobu r.2008 by se to dalo rozhodně lépe vypracovat... Já vlastně ani nevím jak to dopadlo, když byla posledí reklama odešel jsem, a k filmu se již nevrátil, jaksik mě přešel zájem vědět jak to dopadne. Nejvíce mě asi pobavila část kdy spadla ruka od sochy, a někdo kdo byl schovaný uvnitř čirou náhodou řekl: "Myslím že to byla ruka" Celkem zvláštní že někdo kdo to neviděl ví co se stalo, takže trošku nedomyšleno. 1* Dávám za prostředí a za hezké New Yorské počasí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň jednu, za scénu s obojky. Ale ne, nejde to. Je to typický kanadský televizní katastrofák. Film padlý na palici, s debilním dějem i námětem, strašnou režijí a nulovými hereckými výkony. O tricích nemluvě, to ja kapitolka sama pro sebe. Otázka je, jestli nám naše televize tyhle sračky vybírají záměrně, podle nějakého děsivého tajného plánu na likvidaci divákova IQ, nebo jestli prostě Kanada natáčí jenom sračky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama