Reklama

Reklama

Christiina pomsta

(TV film)
  • Kanada Christie's Revenge (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

K Rayovi, Mirandě a jejich dceři Haley se nastěhuje neteř Christie dva roky po tom, co její otec, Rayův bratr, spáchá sebevraždu. Christie má nějaké problémy s matkou, ale jinak se zdá v pořádku. Nicméně ona svaluje vinu za otcovu smrt na strýčka Raye. Otec přišel o práci a byl bez peněz. Christie je přesvědčená, že mu Ray odmítl pomoct a proto se otec zabil. Není to ale pravda, její otec byl gambler a všechny peníze, které mu Ray dal, prosázel. Když chtěl Ray za něj přímo platit účty, tak to nechtěl přijmout a zabil se. Christie vymyslí složitý plán, jak strýce zničit a nakonec zabít. Domluví se s jinou dívkou přes internet, že na Raye, který pracuje jako gynekolog, svede, že ji nutil k sexu, a bude ho vydírat. Pak ale Christie dívku zabije, aby podezření padlo na Raye. A nakonec se pokusí Raye otrávit, aby to vypadalo jako sebevražda. Rayově manželce se podaří ho zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se tento film snaží na první pohled tvářit jako seriózní thriller, je z toho v některých momentech cítit neskutečná scénáristická křeč, okořeněná o několik nelogických momentů a stupidita některých postav byla do očí bijící – jasně, kdyby za mnou přišla moje neteř – asi bych se jí taky snažil pomoct – nicméně bych si ověřil pár věcí (třeba s její matkou). Místy to ale mělo i jakžtakž slušnou atmosféru, jen ty herecké výkony mohli být lepší. Klasický zástupce podprůměrných kanadských televizních thrillerů, kterých existuje celá řada… ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušný kanadský thriller, který zaujme hlavně tím, že se něco takového skutečně stalo. Čili scénář těží z události, která je dosti zajímavá. K filmu bych řekl to, že mohl být více napínavější. Prostě mě ta atmosféra nedokázala vtáhnout do děje. Taky konec bych si dokázal představit více dramatický, i když musím přiznat, že takové rozuzlení jsem opravdu nečekal. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Christiina pomsta, je pro mě osobně úžasný film přesně jako Perfektní asistentka hodnocení zde nebude o moc jiné než u již zmíněného snímku. Je to skvělí snímek, který poukazuje na psychiku mladé slečny, která přišla o otce a přijde do rodiny svého strýce. Narozdíl od zmiňovaného snímků tak zde Christinu na jednu stranu i chápu, ne že bych se toho zastával nebo cokoliv,, jen podotýkám že na jednu stranu je to chudák vlastně, která si našla jen někoho koho obviňovat. Tak jako předešli snímek a ještě jeden budu hodit stejně i tento... Shrnutí : Film doporučuji opět třeba na zimu, podzim při klidnějším večeru třeba s manikúru apod. 😁 Asi to není snímek pro náročnější diváky (Ačkoliv sebe beru jako náročného diváka takže asi se najdou i takový). 5 ✨ a 100% 🤗 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama