Reklama

Reklama

Krvavé vykoupení

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Producent videohier Johnny Dash (Craig Zimmerman) nahovorí svojich zamestnancov Adama (Ryan Merriman), Lee (Haylie Duff), Maggie (Mimi Michaels), Perryho (Danny Nucci), Bassa (Troy Winbush), Paula (Jonathan Slavin) a Mikea Chena (Jamison Yang) na spoločný teambuilding do lesov v severnej Kalifornii, s poetickým názvom Jasper Park. Plánuje zorganizovať „kráľovskú bitku“ s paintballovými pištoľami, aby vo svojich podriadených prebudil zmysel pre boj. Nik z nich však nerátal s tým, že zábavná adrenalínová hra sa zakrátko zmení na krvavý boj o život na nepriateľskom území, ktoré evidentne obývajú duševne úplne vyšinutí maniaci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak uvediem recept na horory podla rezisera Weissa. Zoberieme co najviac hororov /Pach Krvi, Alien ......./ vkusne z kazdeho filmu vytiahneme nejaku scenu, a tie nasledne zlepime dohromady. Herecke osadenstvo moze byt aj patricne dementne, staci, ked sa nauci z lajstrov par retardovanych dialogov. Aby sme nezabudli, ze tocime horor, film sa musi automaticky odohravat potme a do toho staci, ked hra nervydrasajuca hudba. Tak to by bola atmosfera vybudovana. Nemozeme zabudat na patricne krvave, ehm, pardon kecupove sceny, pocas ktorych si herecky mozu s chutou ziapat, kolko im hrdlo raci. To by sa dalo oznacit ako strasidelne sceny. Dobre. Tak, a nakoniec si par ludi pojde zabehat, akoze ich niekto nahana. Vyborne, zvladli sme to - a recept na vyrobu hororu je na svete. Staci tomu uz len dat nejaky nazov, pokial mozno aspon trochu strasidelny, napriklad Backwoods a "horor" je na svete. A ja uz len sucho dodam : ODPAD 0 % ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto ,,hororu,, jsem se vůbec nebál a to je chyba. Co zde bylo děsivého? Občas se někdo proběhl v lese, nešlo nastartovat auto a největší zlo bylo, že si dělali vlastní crack a znásilňovaly ženy víc nic.... Bylo zde i několik komediálních vložek - viz nabodnutý střelec, který z 5 kulek zabije 5 lidí a jak mu dojdou náboje, tak má v očích výraz typu ,,Já nechci zemřít.,, , ač to má tak jako tak spočítané a smrt je ta nejlepší volba v jeho situaci. Fakt to byla bída, ale byla tu alespoň krásná Haylie Duff, ač Hilary se mi líbila vždy o něco víc, tudíž dávám 1z5. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Televízny klon Pach krvi o zamestnancoch jednej firmy, ktorí pri teambuildingu v lese natrafia na partiu zaostalých a izolovane žijúcich ľudí. Je pravda, že originalita je na bode 0 a Zapadákov len kombinuje scény a motívy, ktoré sme už videli vo viacerých známejších hororoch. Na druhej strane, atmosféra nebola na zahodenie, herci tiež nehrali tak katastrofálne ako niektorí píšu a celkovo to za hodinu dvadsať utieklo celkom rýchlo. Keď prepáčim pár nelogickostí a dier v scenári, zostáva mi priemerná lesná vyvražďovačka (hixploitation), ktorá podľa mňa nebola vôbec tak tragická a katastrofálna, ako nazančuje hodnotenie 32%. Priemer a slabé 3*. 50% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento film vytváří dojem, že rekapituluje veškeré "vyvražďovačky" mládeže z poslední doby. Připomněl mi např. Texaský masakr motorovou pilou, Pach krve, Paintball...atd. A nebylo to zase až tak hrozné, i když několik nelogičností by se tu našlo. Vadí mi hlavně, že jsem se nějak nedozvěděl, co je to vlastně za lidi, kteří bezmilostně vraždí mládence a dívky zatahují do nějaké sekty. Prostě scénář je nedotvořený,zato natočeno je to vcelku zručně. Jako horor bych to však nepovažoval. Spíše jako akční drama. Levná produkce až září, ale na druhou stranu co taky vymyslet v lese. Zkrátka se jedná o dílo, které díru do filmového světa neudělá, zato na zabití volného času stačí bohatě. ()

Scenixia 

všechny recenze uživatele

Takže, až budete chtít jet s partou kámošů do lesa zahrát si paintball, rozhodně si na sebe neberte maskáče a nehrajte si na FBI. On by to totiž nějaký dementní buran mohl vzít vážně a mohl by nabýt dojmu, že jste mu přijeli zničit jeho domorodou komunitu plnou fanatických oveček, která potřebuje čerstvé holky na nové potomky. Námět mi připomíná mnohem lepší film, který stojí za podívanou a tím je TIMBER FALLS. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama