Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $37,490,007Tržby Celosvetovo $77,477,008Tržby za predaj DVD v USA $11,068,685 //počet predaných kusov 657,729║ komédia presne na hrane ale asi pre Jennifer Lopez mám slabosť v týchto tuctových zmýkačkách, lebo skoro vždy ju v pohode strávim a ani v tomto prípade ma neotrávila /50%/ ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Senzace! Tenhle film se nedá jinak popsat, protože to je takový neutuchající sled drobných senzací, že je z toho jedna velká senzace! Má to jen jeden háček. Už dávno nejsem pravidelným čtenářem Elle, dokonce úspěšně vzdoruji své závislosti, a tak už ani nepamatuju, kdy jsem ukončil své předplatné Ženy a život (ale určitě už je to víc než 2 roky, 4 měsíce a 11 dní). Takže sice vím, že život začíná po třicítce, ale už na mě ty fígle nefungují jako kdysi. Ale jinak je to prča obrovská, třeba ta hláška u porodu tý divný ženský: „to nejsou vlasy“, no to jsem se málem počůral smíchy... Prudký sešup ze žánrově slušné trojky až skoro k odpadu. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice dala tři hvězdy, i když se nebráním dojmu, že je tenhle snímek hrubě pod časoru. Je to uhozené, a v podstatě o ničem..Příběh se motá pořád v kruhu jestli chci nebo nechci být rodičem. Ale když sečtu všechno kolem a kolem..dívat se na to dá..takový příjemný film o tom, jestli jste připraveni sdílet s druhým tak velkou věc jako je dítě. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Bláznivá a praštěná blbina, absolutně vůbec nesrandovní. J. Lopezová má strašnou roli, vůbec nevyniká a celkově je utopená v této frašce. Nejhorší byla scéna s přirozeným porodem v dětském bazénku uprostřed obýváku, tohle podle mě mělo být to nejvtipnější na celém filmu, ale provedení bylo otřesné, naprosto nepodařené. Film za pár let bude jasný kandidát na víkendový večerní film na některé z našich komerčních televizí, je to přesně jejich vkus. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jennifer Anniston neměla asi čas, tak tvůrci zavolali její jmenovkyni Lopez, která se už dlouho v podobné roli neobjevila, spíchli narychlo kýčovitý scénář a vypustili film do světa. Na JeLo se naštěstí i ve 40 opravdu pořád hezky kouká, navíc první polovina filmu byla docela sympatická, takže se to v pohodě vydržet dalo. Nicméně filmy by se asi neměly točit proto, aby se "to v pohodě vydržet dalo..." 4/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama