Reklama

Reklama

Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna

  • Japonsko 劇場版 Naruto 疾風伝 絆 (více)

Obsahy(1)

Na Konohu zaútočí záhadní létající ninjové ze země Oblohy (Sora no Kuni) zničené za druhé velké války ninjů. Během jejich náletu Naruto potkává doktora Shinou, který pomáhá zraněnému. Později v nemocnici se seznámí i s jeho mladou žačkou Amaru, která se po doktorovi shání, neboť i její vesnice byla napadena. Zatímco je vyslána čtyřčlenná skupinka jako protiútok, Naruto, Sakura a Hinata dostávají misi - pomoci doktorovi a Amaru zachránit jejich vesnici. Jenomže tam na ně čeká překvapení; nepřítel s temnou chakrou. A když už vše vypadá beznadějně, objeví se nečekaný zachránce. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jasně, závan Pearl Harboru se nezapře, bombardování Konohy bylo trochu přitažený za vlasy, dobře, on i ten hlavní padouch byl takovej ujetej. ALE - já děsně chci, aby Sasuke umřel a nejlépe, aby ho zabil Naruto (trochu emocí, ne? XoD), jenomže po shlédnutí tohoto filmu jsem si říkala, že by bylo opravdu fajn, kdyby se ti dva nakonec spojili a bojovali bok po boku; takže zmatek - co teď? Zabít nebo nechat ho vrátit se? Co teď vlastně chci..? No nic, zpátky k hodnocení... :-) Tenhle film si opravdu užijí jen ti, kteří znají Naruta a kteří žerou Uchihu nebo - jako v mém případě - se nechají okouzlit dočasným partnerství (a to to bylo tak kratičké...). Řadím se mezi Narumaniaky, takže horší hodnocení než **** pro mě neexistuje :-) Toto je velice subjektivní a nespravedlivé ;-) ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Film Pouta je pěknou kooperativní strží Narutových Rasenganů. Na scéně se po delší odmlce ukazuje i Sasuke, který toho zas tolik nepředvedl. Zdá se že skrytá Listová si v minulosti nadělala víc nepřátel než spojenců, jinak by nebyla pokaždé terčem útoku nějakého šílence nebo zmagořených národů. I přes menší počet účastníků Listové je film pěkně zpracován a dá se říct: je na co koukat. A komu se to nelíbí, ať si... ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem na Narutovi ujížděl, dnes vidím jaká je to patlanina, která má v každé scéně emocionální zkrat. Ale od seriálu k tomu to filmu. Tady ty zkraty netrvají a přesto se postavy chovají stejně. Takže jde udělat normální animovaný film o chlapci který má sen a navíc chce zachránit svého kamaráda. Jde to, je to vystiženo. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Když už se tu to odsouhlasování jiných komentářů rozjelo, zapojím se do něj také - k onomu souhlasu si však zvolím Naslunda. Vystihl to, co jsem původně chtěl sám filmu vyčítat. Doplním jen, že Kizuna dokonale zapadá mezi všechny ty zbytečné a hloupé odbočky od předlouhých až nekonečných anime seriálů, které vždy do světa a mytologie svého univerza vhodí něco, co se do něj pramálo hodí (steampunk převlečený za chakrapunk), aby to zase na konci nenávratně zničily. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Začátek trošku přitažený za vlasy. Bombardováno Konohy ze vzduchu, to jako vážně? Ale zbytek se mi líbil. Amaru je sympatická, hlavní zloduch ujetej, Naruto a Sasuke bojují bok po boku. Nebýt vznášející se pevnosti, což byl rušivý element, tak bych možná hodnotila i výše. Ending filmu je poslouchatelný. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama