Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhých 40 let uteklo od chvíle, kdy E.F. Bloodworth (Kris Kristofferson) opustil svou milující ženu a syny, aby se vydal na novou životní cestu. Teď, téměř na konci svých sil, se Bloodworth znovu objevuje a musí čelit důsledkům svého dávného odchodu. Psychicky zlomená ex-manželka Julia (Frances Conroy) a její tři synové Warren (Val Kilmer), Boyd (Dwight Yoakam) a Brady (W. Earl Brown) cítí po létech hněvu hořkost, proto se jedinou Bloodworthovou útěchou stává vznikající přátelství mezi ním a Flemingem, vnukem, kterého dříve nestačil poznat. Když ale Fleming potká Raven (Hilary Duff), ženu svých snů, vypadá to, že se bude opakovat již jednou známá historie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

novoten 

všechny recenze uživatele

Herci jedou naplno a atmosféra rodiny žijící na zapomenutém místě překvapivě funguje, ale když dostane hořkosladká vybrnkávačka najednou drsné thrillerové riffy, je zle. Přeplácaný dějový veletoč pošle během pár minut celý Bloodworthovic klan rychle dolů a vzhledem k sympaťákovi Thompsonovi nebo spolehlivému Kilmerovi je to hrozná škoda. Rodinné příběhy se zkrátka musí umět vyprávět. 50% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální orgasmus, to je asi tak pojem, který charakterizuje tenhle film :-) Krásné záběry obyčejné Ameriky, příjemná hudba (závěrečné "country" titulky jsem si poslechl do konce se zavřenýma očima) a solidní herecké výkony, Reece Thompson a Hilary Duff opravdu zaváleli. Jinak co se týče obsahu a děje, bohužel žádná sláva... ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Život není jednoduchý , když má člověk takovou vypečenou rodinku, jako náš hrdina. Každej kostlivce ve skříni, chlast, drogy, levobočci a já nevím co ještě. K tomu tvrdá palice, neohebná povaha, těžko hledat cestu. Film velmi pomalu vypráví a odkrývá minulost jedné rodiny. Nic jiného se k tomu nedá asi říct. Je to jen o pocitu. Buď ho divák nasaje anebo ne. 60% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Těžké rozhodování u takového filmu. Příběh nijaký a fádní. Ony problémy v rodině, a případná možná ne-úplně šťastná láska, a do toho rádoby pokání pro starce, který se vrací po letech zpět po té, co opustil svou rodinu, jejíž důvody přece vůbec nemusíme znát, jsou v tomto případě i dost uhozené. Za dobrou country muziku hvězda na víc. 4/10 ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že v tomto případě nedokážu být objektivní či reálně kritický. Faktem je, že prostě na to jak drsně se to ze začátku tvářilo, tak to bylo docela "easy". Není z toho moc cítit vášeň, zanícení ani hloubka. Každopádně country písničky + prostředí amerického venkova; se slušnou kamerou.. To mi prostě docela stačí. Uznávám, že bych uvítal kdyby to bylo více emocionálně vypjaté a postavy dostaly reálně více prostoru pro své životní příběhy, tzn. včetně řádného odhalení toho "hlavního" problému, ale i bez toho jsem ochoten to udržet na slabších 4. Navíc i přes všechno mám pro Hilary tak nějak pořád slabost. 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na motivy stejnomeného románu Williama Gaye (maluti)
  • Původní název měl být Provinces of Night. (maluti)

Reklama

Reklama