Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey je mladá asistentka v rozrůstající se firmě, která dává přednost kariéře před rodinou. Když v zaměstnání získá možnost postupu, znovu odkládá rodinu stranou. V té době k ní přijíždí její těhotná sestra, která jí začne dělat ze života peklo. Narušuje její vztah s přítelem, ohrožuje její práci, a nakonec, otcem jejího dítěte je šéf Audrey, který povýší raději někoho, kdo nemá děti. (zipacna)

(více)

Recenze (3)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Z dcerky Julči Leskotové - z té starší, to je ta co není Babů - vyrostla typická vychrtlá osolárkovaná trochu modelka, trochu herečka s pěkným ksichtíkem. A tady je hrozně alternativní a nezodpovědná a bude systematicky devastovat život své usedlé a prací posedlé sestře (která je ve své životní nalajnovanosti taky vcelku nesnesitelná). Zamíchá se do toho aktuální pohříchu téměř výhradně ženská problematika skloubení kariéry s rodinou, aby se to nakonec celé vyřešilo scénáristicky rutinním cukrkandlem, který nemá s realitou nic společného a vůbec nic neřeší. K tomu asi tolik: jebat procenty posedlé manažéry, kteří si osobují právo rozhodovat o tom, kdy bude kdo mít rodinu, a automaticky z pracovního procesu vyřazují mladé, schopné a praxí vybavené ženy proto, že "ježišmarijá, vždyť je jí (dosaďte libovolné číslo od 24 do 35), to bude chtít mít dítě nebo co, klesne jí IQ a nebude moct makat, bude kojit a dělat další takový zrůdnosti, a to ohrozí naše čísla". Get some real life, single fuckers/bitches, a přestaňte svoje životní přesvědčení o dokonalosti jednorázovek a života bez zodpovědnosti za někoho dalšího cpát ostatním. Děti si radši nepořizujte, protože z nich s takovým přístupem stejně nic použitelného nevychováte. No ale pojďme si říct něco k filmu:) Celé je to takové vizuálně pěkňoučké a moderní, a kupodivu to (přes moje decentně naznačené ideové výhrady;)) má v první polovině spád a vtip a funguje to. Nějakým zlým kouzlem se to ale ve druhé polovině zadrhne, překombinuje a začně natahovat - ano, natahovat, i když to celé má hodinu a půl. A můžete třikrát hádat, jaké bude řešení problému "potřebujeme ohromit klienta koncepcí kosmetickorelaxačního domu", když přivandrovalá sestřička má specializaci na ajurvédy a podobné srandy a vláčí s sebou novorozeně. Kdo uhodl indickou pohodu pro matky s dětmi, má IQ nad 75, k čemuž mu srdečně gratuluji:) Shrnutí - po slibném začátku sešup dolů, nuda a znechucení nad tím, že mě opět filmaři opili rohlíkem a přesvědčili k upnutí se k naději, že to tentokrát bude jiné, a něco smysluplného to řekne. 50% a nevrmór. ()

togaf odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě nesnesitelné sestry, blbý scénář a nereálné vyústění. Tohle že má být komedie? No fůůj. Ruce pryč, tohle se nemůže líbit ani obdivovatelům romantických komedií ani milovníkům frankofonní produkce. ()

Reklama

Reklama