Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eric Cantona jako policajt a mstitel. Michaël Lombardi si je, jako bývalý policista, dobře vědom, že všechny důkazy svědčí proti němu. Přišel na schůzku a muž, který ho pozval byl mrtev. Michaël prchá, musí najít vraha sám. Je stíhán bývalými kolegy a jeho bratr, také policista, jako by byl roztržen vedví. Michaëla má rád, jsou k sobě navíc připoutáni krutou rodinnou tragédií, ale nemůže mu zapomenout, že ohrozil život jeho těhotné manželky. Postupně jsou zabíjeni další ctihodní podnikatelé, a jak to tak bývá, všichni se znali...
Thriller Krvavý seznam potěší nejen ctitele francouzského filmu, ale i milovníky fotbalu: v hlavní roli uvidíme bývalého slavného fotbalistu Erica Cantonu, který nosil na svém dresu číslo sedm v Manchesteru United. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Šmankote, to byla blbost! Kdeže loňské sněhy jsou a s nimi nepsaná královna krimi filmů, Francie? Nelogická, nesouvislá a nudná slátanina s nevýraznými herci, kteří se smutně motali před kamerou v rytmu dadaistického scénáře. Od odpadu tuhle hloupost dělí opravdu jen velmi tenká linka, kterou tvoří průměrná hudba a hlavně několik záběrů na Paříž. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"S Michaelem to skončilo, když odešel od policie.. Vlastně ani nevím, jestli to vůbec někdy začalo.." Jó, Cantona !! Kde ty loňské sněhy jsou ?! Eric kdysi bejval moc dobrá kopačka a průměrnej kung-fu fighter..;) A dneska ?? Přivydělává si u filmu, jen nevím, zda je spíš k smíchu, nebo k pláči, protože hraní čehokoli jiného než fotbalu mu zkrátka nejde, byť ty návaly vzteku mu bez problémů věřím..;) Podobnost se Stevenem "Sádlonosičem" Seagalem čistě náhodná.. Jinak by dnes už bývalému hráči Rudých Ďáblů asi taky přezdívali třeba Cantýna..;) Co ovšem vypadá ještě smutněji ?? Ta mrzutá skutečnost, že sám Cantona platí za to jediné, co v téhle jinak bezejmenné jalové francouzské televizce stojí vůbec za zmínku.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou krutou kriminálku. Vždyť Eric Cantona na obrázku vypadá jak kdyby se zrovna chystal utrhnout koule Rambovi. Jenže ono je to zajímavý maximálně tak do první zatáčky. Pak tam jsou akce ve stylu, že má sny a ty vždycky skončí v tom nejlepším. Takže ta akce vlastně ztratí jakoukoliv pointu. No prostě šílenost. Umíral jsem u toho nudou a těch urvanejch koulí jsem se taky nedočkal. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní krimi thriller jakých jsou stovky. Nepřesvědčil mě ani Eric Cantona v hlavní roli, kterej se celej film tváří jako by mu uletěly včely a herecky mu to moc nejde. Koukat se na to dá, ale žádnej šlágr to není. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Erica Cantonu si pamatám ešte ako hráča Manchestru United. Jeho nevídaný temperament vyvrcholil incidentom s fanúšikom, ktorý ho slovne napadol. Tak ako bol stredobodom pozornosti vtedy, tak i tento film sa točí okolo jeho postavy. Film nedosahuje veľkosť francúzských krimi 80-tich rokov, ale určite sa neradí k celkom nevydareným filmom. Snáď dotiahnúť scenár a dať do filmu ešte viac francúzskej príchute. Uvidíme, či sa tento žáner v tejto krajine dostane opať na piedestál. Vtiahnutie do deja: ** Akcia: ** Hudba: * Realita: * ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama