Reklama

Reklama

Ukradené jméno

(TV film)
  • Česko Odcizená identita (více)

Obsahy(1)

Její poklidný život převrátil nečekaný rozvod. Nellie si náhle uvědomuje, že nutně potřebuje změnu. Je rozhodnuta najít sama sebe. Nečekaný spád událostí odhaluje, že někdo převzal její identitu a žije jejím životem. Nellie se vydává odhalit onu tajemnou cizinku. Její vyšetřování jí zavede do ulic kadanského Montrealu. Přidejte se spolu s námi na nebezpečné, leč romantické dobrodružství.... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V rámci pravidelných nedělních večerech na TV Barrandov jsem již poněkolikáté shlédl kanadský televizní thriller. Některé byly lepší, jiné horší. Tento byl, podle mého názoru, horší. Dost se vlekl, dramatických zvratů se dočkáme až v samotném závěru, kdy už je všechno jasné. Co mě nejvíce štve na těchto laciných filmech, není ani počet herců a známých před kamerou, ale spíše několikrát zreprízované zpomalované záběry a také záběry jak pro cestopisný pořad při prohlídce Montrealu. Jo a taky, už jsem se asi několikrát zmínil, francouzštinu prostě nesnáším. Bonžúr. ()

HAUY odpad!

všechny recenze uživatele

Pôvabná Nellie Givensová (Lana Parrilla) je na pokraji zúfalstva, keď sa s ňou jej manžel Jack (Martin Thibaudeau) rozvedie – no upadne do ešte väčšej depresie, keď zistí, že nemôže začať „nový život“ s čistým štítom a vrátiť sa k svojmu dievčenskému menu Kendallová, pretože ktosi ukradol jej identitu! Rozhodne sa však svojho „ja“ len tak ľahko nevzdať a zabojovať oň – odcestuje do Montrealu, aby sa žene, ktorá sa za ňu vydáva, postavila zoči-voči! Po príchode do hotela prežije nečakanú vášnivú noc s neznámym charizmatickým mužom (James Thomas), z ktorej by možno mohlo byť aj čosi viac... Keď sa jej podarí nájsť falošnú Eleanor Kendallovú alias Julie Dolanovú (Bénédicte Décary), zistí, že táto zúfalá žena je aj s dcérkou Sarah (Maéva Nadon) na úteku pred násilníckym manželom! Nellie sa jej rozhodne pomôcť – netušiac, že onen manžel je bližšie, ako si obe myslia... ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Film, ve kterém někdo vezme do ruky cizí revolver při prohledávání skříně, ode mě nemůže dostat víc, než hvězdičku. Další zásadní nedostatek je vůbec děj. Hledat někoho kdo mi ukradl peníze proto, abych zjistil na co je potřeboval? Možná tak abych dal dotyčné osobě přes držku, ale její osobní problémy by mě vážně nezajímaly. Tím posledním co si zaslouží zmínit, jsou nudné až otravné herecké výkony hlavních aktérů. ()

pursuer 

všechny recenze uživatele

Od první vteřiny předvídatelnější než průběh konstantní funkce, vcelku mizerné a průhledné herecké výkony, scénář jako pro mimino, ale sakra, mě to upoutalo! Jestli existuje zfilmované guilty pleasure, je to tento film. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama