Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je týždeň pred Vianocami a dlhodobí policajní partneri Frank (Jack Forcinito) a Nash (Andy Hopper) slúžiaci v Los Angeles s hrôzou sledujú, ako sa ulicami šíri epidémia nemŕtvych. Spoločne s Frankovou manželkou Sarah (Nadine Stenovitch) sa zabarikádujú a čakajú, či príde nejaká pomoc. Situáciu nezlepšuje ani fakt, že Nash si je so Sarah bližší, ako by sa bolo patrilo... (beso74)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil protože vánoce a zombie tu zrovna moc často nejsou. Co mě ale první trklo bylo to že tu není napsáno komedie. Nevím jestli to tvůrci zamýšlely nebo ne ale já tu vidím docela dost humorných prvků, které sice ne vždy fungujou ale upřímě byla to jediná věc která mi nedovolila usnout, celej zbytek filmu je totiž pruda která se točí okolo nějakých fízlů a ty dost zbytečně a často řeší svoje problémy. Pak tu máme ženský....A to raději vůbec nemluvím. Celý osazenstvo je nesympatické a jejich kecy úmorné, ale je možné že to prostě není můj druh filmu.... Ne kecám prostě se nepovedl. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe sa to nejako začína hemžiť zombie horormi, ale až na pár výnimiek je to jeden shit za druhým. Tuto mi nie je celkom jasné, čím si práve tento horor vyslúžil cez 60%, ale budiš. Keď si to napríklad porovnám s naposledy videným Zombie Apocalypse, tak ten bol aspoň vtipný a oveľa akčnejší. Aj tu boli síce náznaky humoru s veselou hudbou, ale nejako ma to nerozosmialo. Na maskách a gore som síce nejakú snahu spozoroval, ale ostalo len pri tej snahe. Príliš amatérske, príliš nezaujímavé (pár ľudí zatvorených v dome a všade naokolo zombíci, ech - to už radšej uprednostním putovanie z A do B), príliš nudné. Nejaké tie pouličné prestrelky celkový dojem nezmenia. ()

Reklama

romanz123 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem si pustil asi první půlhodinu, pak jsem šel radši spát a na zbytek už se dívat nebudu. Je to hrozně amatérské po všech stránkách (námět, herci, kamera, ...), ale zas viděl jsem už i spoustu horších věcí, takže odpadu se to u mě vyhne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororů s vánoční tématikou je sice docela dost (mohlo by jich být samozřejmě mnohem více), ale letos jsem moc šťastnou ruku při jejich výběru neměl. Kombinace vánoce – zombie – milostný trojúhelník ve mně nevzbuzovala důvěru už od samotného počátku, ale potřeboval jsem nějak zabít čas. Sean Cain mě zatím nedokázal přesvědčit ani jedním svým filmem, že bych si ho měl zařadit mezi alespoň průměrné tvůrce a ani tentokrát se nic měnit nebude. Navíc jsem měl po celou dobu dojem, že sleduji nějakou céčkovou zombie komedii, přestože tento žánr u Silent Night, Zombie Night chybí a byly to právě humorné situace, které zde jako jediné stojí za pozornost. Vezmeme-li v úvahu, že povětšinu děje jsme nuceni sledovat na přeskáčku Frankovy výpravy před dům, kosení zombíků a vzplanutí vzájemných sympatií jeho manželky a parťáka. Jenže tohle bylo pořád dokola a po velmi krátké době to začalo být dost únavné. Masky zombie nebyly moc nápadité, headshoty zakrátko omrzí a hlavně téměř po celou dobu cítíte absenci potřebné atmosféry, která se schovávala za roh častěji, než zdejší chytré zombie. Ve druhé půlce se na scéně objeví i několik vedlejších postav, ale kromě toho ňoumy na půdě, rovněž nejde o žádné terno. Jen další maso do mlýnku. Procentuální bodíky tomu dám jen za pohlednou Nadine Stenovitch a její alkoholový stav, scénu s mačetou a pokusem useknout zombíkovi hlavu a prvních cca 20-25 minut, než jsem se začal nudit. 30% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu bolo prerušené, keď sa na miesto natáčania dostavilo množstvo policajtov považujúcich hercov vyzbrojených atrapami zbraní za členov pouličných gangov chystajúcich sa k potýčke. (beso74)

Reklama

Reklama