Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Samozřejmě dávám odpad, protože tohle veledílo dosahuje svou kvalitou naprosto dokonale úrovně všech podobných jedno až dvojdílných televizních sraček s apokalyptickou tématikou. S podobnými srágorovinami se poslední dobou doslova roztrhl pytel. Po úspěchu Armagedonu, Drtivého dopadu a Dne po té filmaři pochopili, že lidi dnes chtějí vidět, jak je civilizace cupována na sto různých možných způsobů. Patrně to pramení z dnešní postmoderní traumatizující doby, kdy lidé na západě samou rozežraností neví, kudy kam dál a tak chtějí vidět zánik lidstva na všechny možné způsoby. Protože jak řekl jeden klasik: Dnes je snazší představit si konec civilizace, než konec kapitalismu. Ale dost bylo filosofování. V komenu k filmu, jako je tento, je to až nepřístojné. Je to asi stejné, jako debatovat s bezdomovcem před večerkou o kvalitách obleku od Gucciho, který mají v nedalekém butiku. Snad jen jedna poznámka na závěr. Vůbec nechápu, proč se tu mnozí pozastavují nad tím, že z vědeckého hlediska (i z hlediska zdravého rozumu) film nedává smysl. Uvědomte si, prosím, že dílo je určeno pologramotným cvičeným opicím, které svůj mozek zapojují jen během čištění zubů a šněrování bot. A to jen jeho nižší funkce. Černý trpaslík je pro ně černobílá verze úspěšného sci-fi sitcomu, jaderné zbraně něco, co máme proti zlým komunistům a arabáčům, radiace je záhadné slovo, které představuje jakési blíže nespecifikované nebezpečí a všechny vědecké přístroje musí vysílat obraz na co největší velkoplošné obrazovky v co nejintuitivnější podobě se spoustou infantilních kresbiček, kde Slunce má paprsky jako na obrázku pětiletého dítěte. Hlavně aby i duchem slabší jedinci pochopili, o co ve filmu jde. Ti, kteří nepatří do zmíněné skupiny (a je jich bohužel čím dál tím méně), ať se buď obrní trpělivostí, nebo ať se raději dívají doma na akvárko, jak tam krásně plavou rybičky. Bude to stoprocentně inspirativnější. ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

USA, Německo a Kanada spojili své produkční a herecké síly, a vyblily tuhletu debilitu. Jako by se jednotlivé země předháněli v tom, kdo dá filmu to nejhorší. A skutečně je těžké najít vítěze. Celý film je naprosto hloupý, je to mrhání penězi, mrhání vysílacího času a hlavně mrhání mého času. I to, že píšu tento komentář je mrhání času, protože tento film si ani nezaslouží být hodnocen. Ale bohužel jsem ho shlédl skoro celý a a všechna ta nashromážděná negativní energie musí nějak ven. Ale věřte nebo ne, tohle je ještě horší film, než Armagedon. Těžko uvěřitelné, ale je tomu tak. Kdydy bylo ve filmu více speciálních efektů, alespoň by se tomu mohl člověk vysmát, jenomže místo toho se nás "tvůrci" rozhodli ukamenovat nudnými rádoby dojemnými dialogy, kterých je zde mraky. Doporučuji spíše film Uranus Experiment. Je stejně špatný, ale alespoň se v něm něco děje. ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Dávám zatím jednu..a to jen za obrázky hezky nabouraného měsíce..jinak je tento film nebetyčná krawina, plná nesmyslně blábolících hrdinů, příšerně znázorněných vztahů (rodinných i milostných) a neskutečné scény, kdy se (myslím že to byla Paříž) vznesli všichni lidé na ulici do vzduchu..tohle jsem nevydýchal a vybouchl takovým záchvatem smíchu jako dlouho ne :o)) ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak než hrdinský Hormon Rabb junior a překvapivě poněkud usedle vypadající Natasha Henstridge v hlavních rolích !kanadsko-americko-německého! koprodukčního zoufale zjevně televizního katastrofáku, proti kterému je Armageddon logicky vystavěným dramatem a hereckým koncertem matadorů shakespearovského divadla. Tříhodinový maraton naprosté zbytečnosti, která snad nemůže mít svého diváka. Není tu snad nic, co už by nebylo viděno jinde, a to v podstatně vyšší kvalitě. Na dialog: "Bojím se. - Neboj se. - Bojím se." vedený mezi dvěma DOSPĚLÝMI lidmi, navíc jedněmi z nejlepších ve své zemi, obávám se dlouho nezapomenu. Musím dát 20%, protože to nenese jakoukoliv stopu atributu "tak špatné, že to stojí za to vidět", je to prostě "jen" zoufale beznadějně špatné. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

"Měsíc se srazí se Zemí" ... "A co bude se Zemí?" ptá se pan prezident. God bless America pokud jí šéfujou takoví...lidé. Vlastně je to vypovídající hodnota celého snímku. Jo a Dejve, sice bojuješ se stejnou odvahou a statečností v soudní síni i mimo ni, ale přeci jemom se radši se drž utoho soudu. Takhle si jenom ničíš pověst. 2/10 za ty malinkaté fragmenty uchjázející pc grafiky ()

Galerie (37)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské Britské Kolumbii a v německém Berlíně. (Terva)
  • Po celý děj je měsíc nelogicky v úplňku. (L_Johnny)

Reklama

Reklama