Reklama

Reklama

Hjakuman en to nigamuši onna

  • Japonsko 百万円と苦虫女 (více)

Obsahy(1)

Sato Suzuko je taková šedá myška. Zatímco její bratr bývá chválen, ona sama nemá nic, za co by mohla být chválena. Jednoho dne kvůli nešťastnému vývoji událostí dostává Suzuko pokutu a zápis do trestního rejstříku. Ani předtím to doma neměla moc veselé, ale po tomto se věci stávají horšími a Suzuko se chce odstěhovat. Rozhodne se pro to, že si vydělá jeden milion jenů a odstěhuje se. (Zíza)

(více)

Recenze (8)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Poklidný a minimálně v první půli i docela zábavný příběh, tak trochu road-movie, na téma nešťastných okolností jež dokáží člověka pronásledovat kdekoli, "špatnou" minulost společnost neodpouští a tento snímek nabízí zamyšlení nad tématem viny a neviny. Především pak ale zobrazuje způsob jakým se s okolnostmi vypořádává mladá dívka (v podání kouzelné Aoi Yu) - je již jen na divákovi, jak se na to bude dívat - tedy zda jde o hledání sebe samého a nebo útěk před minulostí. Ale nebyl by to život, kdyby se to něho nepřimíchaly i nějaké ty hlubší citové záležitosti... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Variacia na road-movie dramu. Pribeh mladej dievciny, ktora po navrate z vazenia sa odchodom z rodiny stavia na vlastne nohy a so zavazkom zarobit 1 milion yenov postupne cestuje krajinou a strieda viacere zamestnania. Jej cesta za slobodu sa ciastocne stava aj cestou divaka po urcitych specifikach "Japonska". Atypicky zaver je bod k dobru. ()

Reklama

hunty 

všechny recenze uživatele

Z trošku nepříjemného začátku se vyklubal výborný film, jakmile se Suzuko dostává na pobřeží, tak film nabírá na obrátkách s příhodným tempem a zajímavým příběhem. Různé části Japonska rozhodně potěší a v tu chvíli trošku zklamující závěr se nakonec přehoupává do dobrého nápadu, který opět něcím vybočuje... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Rozjezd filmu byl malinko nezáživný, ale jakmile začala Suzuka cestovat od jednoho města ke druhému bylo to už úplně někde jinde. Z mého pohledu kvalita stoupe, čím se děj dále posunuje. Závěr už je jen důkaz, jak mimořádný je to snímek:-). Hodně se mi líbil a zase jsem byl mile překvapen celý příběhem . Kvalitní záležitost. 80 % ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

One Million Yen Girl ma prijemne prekvapil. Zaciatok filmu sa mi zdal fadny az nudny ale neskor sa ukazalo ze to bude uplne inak, ked Sato zacne cestovat z jedneho miesta na druhe, pricom na kazdom sa zdrzi iba pokym nezarobi milion yenov. Pribeh je putavy a Sato som fandil, tak ma trosku zaver mrzel :/ Kvalitny snimok a rozhodne si 4* zasluzi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama