Reklama

Reklama

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“. Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné. Tedy i pro Becky, která má zachránit vadnoucí ranní televizní show jménem Rozbřesk, jejíž podíly na koláčích sledovanosti jsou tenké jako papír. Akční Becky má mraky nápadů, co udělat jinak a lépe, jenže hned ten první se promění v permanentní noční můru. K moderátorské harcovnici ranního vysílání Colleen Peckové (Diane Keaton) se totiž rozhodne přidat legendu mezi americkými žurnalisty Mikea Pomeroye (Harrison Ford). Tenhle nesympatický a nafoukaný potížista jí vinou smlouvy, kterou má podepsanou s televizní společností, nemůže poslat kamsi, a tak jí z moderátorského křesílka alespoň znepříjemňuje život, jak se dá. Aby bylo ještě hůř, nebezpečně to skřípe i mezi ním a Colleen, a aby bylo úplně nejhůř, koláče se dál ztenčují, i když už to skoro nejde. Tváří v tvář nevyhnutelnému krachu se Becky pokusí o nemožné, ačkoliv bezmála stachanovské nasazení jí začíná komplikovat rodící se vztah k jednomu z kolegů (Patrick Wilson). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (511)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Dobré ráno. Než začneme, dnešek je pro Daybreak historický okamžik.....“ Film o skvělé práci v ranní TV show, která je bez peněz, bez diváků a bez respektu. Becky je holka plná energie, optimismu a ONA táhne příběh. Je prostě jiná (a naprosto nezvládá pantomimu). Může dělat co si zamane, jen to nesmí stát ani cent a musí zvýšit sledovanost. Jak to všechno dopadne? Nechci spoilerovat, ale.... Film o tom, jak zachránit ranní show, vyčpělýho moderátora a možná i sama sebe. Taková veselá romantika O PRÁCI! Konečně něco jinýho! Kurva, to jsem se pobavil! Taková pohodovka, kterých je málo! Ať nežeru - dám 5*! A za ty slzy se omlouvám, jsem stařec bez sklonů k workoholismu, který má rád amolety. A teď už i R.McAdams! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se stát v nové práci během jednoho dne legendou. 2.) Zajímá mě, jestli má Rachel McAdams sexi zadek. 3.) Chci vidět Fordovu hůl na vyvolávání deště. 4.) Myslím si, že jsem workoholik. 5.) Hledám tip na zajímavej soundtrack. PŘÍBĚH ***** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem jen další průměrnou romantickou komedii, ale dostalo se mi nadprůměrné "romantické" komedie, která mě skutečně pobavila a líbila se mi. Škoda jen toho příšerného happyendu, kdyby si ho odpustili bylo by to o mnoho lepší. Podle mě velmi dobré herecké obsazení, kterému to společně velice dobře klapalo. 5* ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie z tvrdě konkurenčního prostředí velké televize. Mladá producentka se snaží přímět ke spolupráci v ranní show stávající otrávenou moderátorku - bývalou miss (Diane Keaton) a nepříjemnou novinářskou legendu (Harisson Ford - "nafoukaný idiot, co vydělává 3x víc než ona"), což je nevděčná snaha vyžadující mnoho antistressových úhozů hlavou o zeď. Vtípky zpočátku jednoduché jako v sit-comu, ve druhé polovině filmu je už humoru zásluhou Harissona Forda podstatně více. "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem." "Sbohem..." Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=tzaBjG8ol3w ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Aline Brosh McKenna .. Ranní network. Hodně odlehčený.. Je to celé taková jednohubka, film, který zmodrá a bude pouhou vhodnou vsuvkou na odpočinkové odpoledne. Ale pořád jde o příjemný film, který jsem si díky obsazení nemohl nechat ujít hned v kině. Jak nabručený Harrison Ford tak především energická a pozitivně (pře)laděná Rachel McAdams jsou nejsilnějšími aspekty snímku. Scénář se drží spíš průměru jak do složitosti zápletky, tak do množství humoru, ale díky jistému a pevnému režijnímu vedená to celé naštěstí funguje a mnohdy se smíchem pobaví. 70%. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Hlavním úkolem při přípravách bylo nalézt zázemí pro televizní studio. Architekt Mark Friedberg postavil scénu ve skutečném, i když nyní nefungujícím televizním studiu Metropolis ve čtvrti Harlem. (ČSFD)
  • Film byl odesílán do kin pod názvem "Pepper 10". (ČSFD)

Reklama

Reklama