Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se žralok zakousne do ponorky a zamává s ní, budiž, ale sundat letadlo letící v několika kilometrech, to už je umění! Nejhezčí jsou úvodní záběry zasněžených štítů hor s prostřihy do mořských hlubin. Hejno kladivounů nemá chybu! Jinak je to klasické Asylum s příšernými hereckými výkony, dobrou hudbou a pěknou kamerou. Tedy s použitím feromonů na žraloka a chobotnici bych byl skeptický, ale třeba by to fungovalo. Nemá cenu se dohadovat, proč jim neublíží ani torpédo, jelikož jde o fantastickou ptákovinu. Akce jede až na doraz a fyzikálním zákonům navzdory. Slušná komedie jako celá série nejen s megažralokem od Asylum. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. To nejde. Při dobré vůli, co jsem měl, jsem tomu chtěl dát alespoň půl hodiny. Nedal. Deset minut a už jsem brečel. V éře 3D technologií, Motion Capture a telenovel kvalitnějších než kdejaký kinofilm, to prostě nejde sledovat. Žralok, který zlikviduje letící letadlo se dá překousnout (tedy ta pasáž, ne letadlo), ale tak jak je to natočený, to se překousnout prostě nedá. Konec, vypínám, vyhazuju. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Býval nadějným béčkovým hercem, ale spáchal ten největší hřích, protože natočil mega shark vs. giant octopus. Ti se ho snažili zabít, místo toho zabili jeho kariéru. Obviněn z velezrady nyní objíždí Asylum. Béčkař, který točí déčka. Nasrávač lidí, odpadlík. Lamas totál v prdeli. Viděno rychloposuvem, na plnou projekci jsem prostě neměl koule. Takže doufám v pouze mynymálňý poškozeňý mosku. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A to znáte ten vtip, jak letí velké letadlo plné cestujících a najednou se objeví žralok a sežere ho? Tak ten byl dobrej ... ale má to ještě pokračování; letí si takhle stíhačka na 6-5-0, když se najednou objeví statický chapadlo a začne se klepat obraz a panickej křik, který ukončí pohyb statického chapadla přimo na stíhačku, která během akční scény pravděpodobně přišla o rychlost i veškerou ovladatelnost :D :D Jako Akční / Fantasy / Sci-Fi je to odpad - jako komedie to je to ale perfektní! PS: scéna s bitevní lodí, která z děla střílí kadencí stejnou jako má zbraň H&K MP7 (mimochodem palba je graficky domalovaná asi někde v malování formou funkcí cut - paint) a turbo žralokem ve vesmírný vodě, během čehož Lorenzo Lamas sedí někde v Červeném Trpaslíku ve velíně a pořád zvedá a pokládá telefon a hlavní hrdinka hraje někde na Atari Space Invaders, zakončená sežráním lodě uprostřed oceánu a následným kousnutím do Golden Gate neměla chybu xD ()

Ivuse odpad!

všechny recenze uživatele

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama