Reklama

Reklama

Black Alley Cats

všechny plakáty

Obsahy(1)

Čtyři dívky jsou v noci napadeny partou mladíků, zahnány do unimo buňky a tam znásilněny. Mladíci odejdou se slovy: "Přiznejte, že jste si to užily", ale místo toho černoška prohlásí, že se musí naučit bojovat. Stane v jakémsi rychlokursu kickboxu, střelby atd., pak si dívky navléknou černé bundičky a vydají se na stejné místo. Jedna funguje jako návnada a když za nimi mladíci opět vesele v očekávání běží, zbylé je napadnou baseballovými pálkami. Po několik jemných úderech je svléknou donaha a... (Peabody)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ultra-levné obskurní sexploitation, v podstatě souhlasím s tím co napsal choze, vše podstatné se tu toziž odehraje v rychlém sledu úvodních 5 minutách (kde dojde na revenge dívek, které jsou předtím znásilněni tupou bandou ožralů-revenge je ale hodně ubohý), a pak film už nemá téměř co nabídnout, jen nahotu a sex, vše ale strašně zdlouhavé a, nezáživné, kde o nějakém násilí, ději, herectví apod. nemůže být vůbec řeč. Strašně špatný film (bez náboje a espritu), ale co čekat od amerického vydavatelství SWV (http://www.somethingweird.com/), u kterého jsem film viděl. Nebýt fanda trashe, tak je to čistý odpad! Ve svém žáru bylo natočeno mnoho lepších a zajímavějších filmu. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

4 ženské se procházejí v noci městem, načež je partička zevlů s vystřelováky zatáhne do jakési unymo bunky a hromadně znásilní. Černoška poté zahlásí: "I WILL TELL YOU WHAT WE ARE GONNA DO. WE ARE GONNA TO FIGHT BACK!", naběhne nápis BLACK ALLEY CATS a po střihu se přeneseme do tělocvičny, kde už si slečny čile osvojují karate a do toho se učí střílet. Následně zformují titulní gang, přičemž za bojové uniformy si překvapivě zvolí černé kožené bundy, a jde se na chlapy! Pomsta ale přichází nečekaně brzy a zbytek tohohle megalacinýho sedmdesátkovýho grindhousu nejhrubšího zrna není nic jinýho než regulérní lehčí péčko, ve kterém spolu vesele souloží bílí s černýma a jen tu a tam někdo na někoho namíří pistoli a okrade ho, aby vyvolal dojem děje či co. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Echtovní béčko o bandě mladejch holek, které jsou jednoho večera znásilněny tlupou ožralů, načež se přihlásí do kurzu karate a začnou v ulicích potírat zlořády všeho druhu. ()

Reklama

Reklama