Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt a Sam, vlastníci malého darčekového obchodu, sú najlepší kamaráti čakajúci na skvelý nápad, ktorý by ich vyniesol do výšin. Mattove posledné vynálezy neboli také inovatívne, ako by čakal, a Samove obchodnícke zručnosti sú prinajlepšom podpriemerné. Nakoľko potrebujú peniaze, obrátia sa na Mattovu priateľku Ginu, ktorá by im rada pomohla, no keďže je dobre oboznámená s ich gamblerskými problémami z minulosti, nie je si istá, že im môže dôverovať. Mattove a Samove priateľstvo podstúpi skúšku v momente, keď sa dostanú na úplné dno a chcú si nájsť normálnu prácu. No ale aj tak - jediné, čo predsa potrebujú, aby mohli všetko napraviť, je jeden skvelý nápad... (LxLuthor)

(více)

Recenze (2)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prima lidská záležitost o tápání ve světě dospěláků lomeno podnikatelů. Vyzdvihnu osvěžující kameru a živelnýho Rennera. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá, jako by herce nikdo nevedl a oni si tím pádem dělají, co chtějí, ale nevědí proč. A potom to taky vypadá, jako by režisér nevěděl, že točí komedii, a tím pádem i na papíře potenciálně velmi vtipné scény v realizaci vůbec vtipně nevypadají. Oba body se slučují v tom, že postavy pořád mluví, ala improvizace, ale není se tam čemu smát. Představitel hlavního hrdiny a vypravěče má nulové charisma a ta tam je potom možnost, že aspoň on by to někam nasměroval. A voiceover nemá žádné funkční uplatnění a funguje jako jenom další vrstva zvuků snažící se odvést pozornost od faktu, že film se bezradně potácí sem a tam. S přibývající minutáží se pro mě film stával čím dál více nesledovatelný kvůli absenci dramaturgie nebo aspoň nějakého náznaku oblouku... Ty samé situace se pořád opakují a opakují a ufff, bylo to náročné. Přijde mi to jako škoda, protože námět je dost ujetý na to, aby byl při "správném" pojetí rozpoznatelný mezi podobnými žánrovkami. Plus Ayelet Zurer je velmi rozkošná, zvlášť když se rozčiluje, takže by i bylo čím se kochat, kdybych pořád nepřemýšlela nad důvody, proč jednotlivé scény nefungují a proč je to takový průser jako celek. "If you wanna know what God thinks about money, just look at who he gives it to." ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama