Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama o dospívání dvou mladých bratrů, jejichž životy jsou po náhlé matčině smrti plné chaosu a oni se musejí postarat sami o sebe. Zatímco Danny ztráci sám sebe v hudbě, sexu a drogách, jeho mladší bratr Jack vyrobí z figuríny pomocí matčina oblečení a make-upu novou maminku. Jeho posedlost tímto novým členem rodiny vede ke komickým nedorozuměním a k hořkým situacím, se kterými se bratři potýkají kvůli smutku, vzteku a popírání skutečnosti. Nakonec kluci pochopí, že naděje zůstává poslední. (FaiThe)

(více)

Recenze (2)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Kontrast dvou světů toho dětského, zde podaného tak čistě a nevinně, jak jen to jde. A světa adolescenta, který je-li postaven vedle toho dětského skutečně působí až zvráceně, nepřiměřeně zvrhle a sobecky. Dalo by se dlouze filozofovat nad postavou Dummyho a jeho jednáním, celý snímek k tomu téměř vybízí, ale asi by to nemělo smysl. Je to jeden z těch příběhových filmů, kde jdou všechny okrasy a vychytávky kinematografie stranou. Nesmím zapomenout vyzdvihnout skvělou hudbu a herecké výkony, protože na nich jsou většinou tyhle filmy postavené, na nich záleží jak celý snímek dopadne a tady, tady to dopadlo velmi dobře. Hodně silné tři hvězdičky. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně silný příběh. Trochu mi to dějem připomínalo Betonovou zahradu. Tahle tématika mi ve filmu hodně sedí. Musím zdůraznit skvělé herecké výkony a zajímavou hudbu, která se k tomu hodně hodila. Dívala jsem se na to v originále a líbila se mi ta krásná britská angličtina. Dodávala k tomu zajímavou atmosféru. 75%. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama