Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Tak to sem si dal teda 😄 5 sérií, dohromady 100 dílů. Není to klasická kriminálka, ale příběh na pokračování. Nejvíc se přibližuje seriálům jako Útěk z vězení, 24 hodin nebo Nikita. A je to fakt napínavý, takže prostě musíte hned zapnout další díl. I postavy jsou fajn a dá se k nim brzo vytvořit kladný vztah. Ve třetí sérii tomu ale dochází výrazně dech, už to však nejde zastavit 😆 Jedná se o klasickou americkou seriálovku, a opět se opakuje to co říkám delší dobu, 22 dílů na sérii je prostě moc. Nicméně to nic nemění na tom, že seriál je hodně dobrej a jako doporučení jak přežít lockdown úplně ideální. Nudit se fakt nebudete. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl okamžitě vtáhne do děje. A i když nepřináší nic moc nového, vypadá to na zábavnou seriálovou jízdu. Uvidíme, zda se z toho časem nestane tuctová konspiračka plná klišé. Pilot - 80% K mému překvapení se tvůrci skutečně drželi pevně dané dějové linie, která sice občas částečně musela ustoupit řešení jednotlivých případů spojených se záhadným tetováním Jane, ale ani na chvilku nesklouzli k pouhým výplňkovým epizodám. Po celou sezónu jsme sbírali střípky, které se postupem času pospojovaly a ve finále vše dávalo smysl. Chemie mezi Jane a Kurtem navíc funguje na výbornou a ve světle událostí z finále se i v tomto ohledu jistě máme ve druhé řadě na co těšit. 1. série - 80% ()

Reklama

Killingjoke 

všechny recenze uživatele

Pilot: Je to takové nemastné, neslané. Je pravdou, že od první do poslední minuty je to jedna velká akční jízda a divák se skoro nestihne ani nadechnout. To však může být onen problém, který mi na tom vadí. Připadá mi, že v tomto tempu jsou leckdy jednotlivé scény násilně a uměle šroubovány k sobě, což sebou samozřejmě přináší množství logických lapsů, které jsou v některých případech na můj vkus opravdu moc velké. Jaimie Alexander i Sullivan Stampleton jsou ve svých rolích sympatičtí, to je však asi jediný důvod proč pokračovat ve sledování dalších epizod. Zbytek mě prostě míjí a Blindspot hold není seriálem pro mne... ()

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Ehm, odkašle si modrooký speciální agent hrubým chraplákem, prohrabujíc husté mužné strniště. Já vím, že trpíte abnormální cílenou ztrátou paměti, máte záhadná tetování po celém těle, výcvik tajných NAVY jednotek, mluvíte jazykem Ďábla a ovládáte kung-fu, jak nikdo jiný, ale zatraceně, tu násadu od koštěte jste zlomila přímo neuvěřitelně. Na oko rozcuchaná, ostře řezaná děva ve vypasovaných bílých šortkách roztomile našpulí dokonale nalíčené rtíky. Díky Kurte, ty jeden federální chlapáku, ale koukej dát tu ruku zase zpátky na svou neprůstřelnou vestu, jasný? Sice mám tvý jméno na zádech, ale pamatuj, že Njů Jork se sám od sebe nezachrání. Kurt rozpačitě pokrčí rameny, a dál předstírá přísný pohled na rozsvícenou obrazovku s volně protékajícím, blíže nespecifikovaným číselným kódem. Tak jo. Mimoděk pohladí hrubou rukojeť nabitého Smith&Wessona u pasu. Džejn, už jste nahackovala ten extrémně zabezpečený notebook? ... Hned to bude, agente. Jen se mi přehraje tahle animace z federální čtyřgigovky.Dvoubarevný koláčový graf postupně nabývá na objemu, zatímco roztomilá, domestikovaná brunetka zintenzivní svůj výraz a nekontrolovatelné bušení do klávesnice nabude takové kadence, až se jí mimovolně odšpuntuje blikající handsfree z ucha. Aaa... jsem tam! ... Divné, je tu jen nějaký nějaký video vzkaz v komprimovaném formátu a VLC přehravač. Mám to spustit? Agent Kurt přejede ukazovákem po hrubé bradce, až zapraská v mikrofonu. Hm... jo. Na obrazovce se objeví ošklivý padouch s orientální vizáží, drsnou kapucí a dobře nacvičeným mandarínským proslovem. Co říká? Ozve se zmatený Kurtův baryton. Chce ovládnout svět, odvětí bílé šortky, načež si pravačkou ještě trochu rozhází ofinu. Aha. Možná to má něco společného s tím, že stojíme až po kotníky v pilinách od plastické trhaviny. Co myslíte, agente Browne? Zhruba pětatřicetiletý afroameričan v dokonale padnoucím sáčku vzhlédne od displaye pistolového snímače čárkového kódu s nálepkou WalMart, nebezpečně namířeného na vzorek bílého prášku. Asi jo, šéfe. Ale zadarmo mu to nedáme. Zvláštní agent Kurt pozvolna sáhne do zadní kapsy upnutých džín, kde tuší stříbrné sluneční pilotky. Tohle vypadá na zatraceně zapeklitý případ, prohlásí nosohltanem a očima hledá kameru. Rozcuchaná, záhadná dívka po něm hodí šibalský pohled. Tak ještě, že tu máme odborníka. Pokusí se mrknout. Speciální agent Kurt se pobaveně ušklíbne. Heh, i přes vaši záhadnou amnézii jste flirtovat tedy rozhodně nezapomněla. A sluncem prozářenou, perfektně vybavenou amatérskou dílnou budoucího nezdárného teroristy se line bodrý, nenucený americký smích. 2* ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech: Jde to dolů. Nesmysli se kupí, stylovost a trošku i atmosféra se vytrácí. První díl přinesl sice trochu pilotního klišé, ale také určitý příslib. Bohužel druhý díl hraje moc na city a vlastně si ho už ani nepamatuji. Třetí jsem dokoukal teď a je to takové nemastné, neslané. Sullivan Stapleton nedostává prostor v akčních scénách, což za jedno působí prostě debilně, za druhé je to zbytečné, jelikož má množství zkušeností ze Strike Back. Celkově tenhle seriál míří do zapomnění. Vtipné je, že Sullivanův bývalí parťák - Phillip Winchester má teď také vlastní seriál, jenže u něj vypadal pilot na průser, ale teď jde seriál nahoru a to především díky akci. Což je přesný opak Blindspotu. Pokud nepůjde kvalita dílů nahoru, tak se s Blindspot rozloučím ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Pokrýt kůži Jaimie Alexander (Jane Doe) tetováním zabralo v celkovém souhrnu týmu tří maskérů asi 6 hodin. (TaNya_)
  • Jedním z tvůrců tetování Jane Doe (Jaimie Alexander) je David Kwong, absolvent Harvardu, kouzelník a iluzionista. (Nykki)

Reklama

Reklama