Reklama

Reklama

Akumi

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
Německo, 2005, 8 min

Režie:

Moritz Mohr

Hrají:

Linda Chang

Obsahy(1)

Akumi je neobyčejná dívka, žijící v neobyčejném světě. Celý svět postihla děsivá nákaza, která většinu populace proměnila v krvežíznívé zombie, které jsou neustále hladové a zabíjí vše žívé okolo. Je jen otázkou času, kdy dostanou i Akumi, ta se ale nevzdává a každý den bojuje o holý život proti obrovské přesile. (topr harley)

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Obrazovo a inak úchvatná krátkometrážna prvotina Moritza Mohra, za ktorú právom získal aj pár ocenení. Apokalypticko ladený zombie kraťas je peknou ukážkou zručnej práce s kamerou (doslova obrazový čiernobiely orgazmus). Pre hlavnú hrdinku sa s ťažkou zombie enklávou v pätách bude bojovať teda ťažko. Každá minúta môže byť pre Akumi tá posledná, ktorú prežije ešte ako ľudská bytosť. Vyhliadky do budúcnosti sú zlé. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tady se celkem němčouři vytáhli. Takhle nějak si představuju celkem kvalitní krátkometrážní zombie snímek. Sice jsou zde některé speciální efekty až moc přemrštěné, ale mělo to šmrnc, akci, napětí, pěknou hlavní hrdinku a ve spojení s luxusním střihem z toho vznikla velice solidní práce. 7/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas má takmer všetko negatívne, čo na žánrovej kinematografii odcudzujem ( pričom sa nájde iba málo výnimiek ). Šprintujúcich zombies, CGI krv a napr. taký mytologický MATRIX presah, ktorý nanešťastie fungoval iba v pôvodnom snímku. Ešte, že je tu nosná myšlienka s fungujúcou pointou. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Vizuálně úžasný zombie horror na ploše několika minut. Hlavní hrdinka Akumi běhá po městě obsazeném zombíky (masky nic moc) a bojuje s nimi, aby ji nehryzli a nenakazili. Docela pěkné, ale neuvěřitelně mne štval voiceoverový komentář, k filmu (hlasově ani stylově) vůbec neseděl, bylo by to daleko lepší bez něj. Souboje byly naproti jinak skvělé kameře natočené vysloveně trapně. Přes skvělou kamerou se o žádný zázrak nejedná. Zajímavý, ale nijak nadprůměrný film. ()

Devils_PIMP 

všechny recenze uživatele

Tohle tema malinko rozvest, dat mu vetsi smer, prostor a lepsi finance, mozna by vznikl nejlepsi zombie film vsech dob. Filozoficky postoj hlavni hrdinky k dane situaci, daval tomu vsemu zvlastni nacech a dokazal vtahnout i kdyby jen na chvili. I akcni scenka byla vynikajici a zpomaleny zaber tristici se lebky krvavou tresinkou. ()

Reklama

Reklama