Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jan Budař úspěšně zastoupí manžela a zachrání čest dámy v televizní adaptaci slavné hry Donalda Churchilla. Příběh je prostý: Jane navštíví Marcia, rozzuřená manželka jejího milence, s nímž se Jane schází několik let za manželovými zády. Marcia jí oznámí, že až se manžel vrátí, tak mu celou nevěru neprodleně oznámí. Zoufalá Jane neví, co dělat. Jedinou pomoc jí nabídne natěrač Walter, který pracuje v jejím bytě a scénu vyslechl za dveřmi. Jane s ním domluví, že před Marciou zahraje jejího manžela, jenže netuší, že narazila na zaníceného herce amatéra, který má konečně možnost zrealizovat roli Othella, která je jeho nejmilejší. Rozjede se bláznivá série scén plných nedorozumění a mystifikací. Natěrač, naprostý společenský outsider, se dočká neuvěřitelné přízně obou dam, které si na něm potřebují dokázat, že jedna je lepší než ta druhá. (TV Nova)

(více)

Recenze (177)

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Na to, že to točila nova, tak já jsem se docela pobavil....samozřejmě to byl takový humor nehumor a bez dobrých hereckých výkonů (hlavně Budař se mně líbil) by to stálo za hov*o. Jak už tady PDcz říkal, kdyby to bylo divadelní představení, byla by to třída. Musím ale říct, že znovu bych se na to už asi nepodíval, možná po nějake době, takže myslím že 2* budou zcela adekvátní :-). ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Problém zfilmovaných divadelních představení je ten, že takový počin vypadá vždycky nejlíp v divadle, coby divadelní představení :-) Na druhou stranu, docela se na to koukat dalo, i když do toho divadla bych si na to zašla raději. Issová dobrý, Čvančarová děs a hrůza, Budař luxusní psycho, ostatně jako vždy :-) ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Výborná hra, skvěle vymyšlené dialogy třech postav, rovněž sqěle zahrané, bavila jsem se od začátku! Jitce Čvančarové cukaly koutky častěji, co jsem si všimla. Myslím si, že to nahrané nebylo a troufám si říct, že být vážný v situaci, kdy se bavíte s Honzou Budařem, který je vynikající komediální herec, musí být nadlidský výkon. Konečná scéna, kdy se setkají všichni tři, byla z celé hry nejlepší. Jsem si jistá, že se museli řezat všichni z filmového štábu, nevěřím, že ne! :-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel koukat s tím, že to bude velká a trapná hloupost, ale mě osobně to překvapilo a to věřte, že já jsem přímo alergickej na tyto novodobé české skvosty - rádoby zábavné, rádoby vkusné. Ale ač to má nízké hodnocení (které po shlédnutí filmu moc nechápu) mě to prostě sedlo. Bavilo mě to a vážně jsem se smál jak malej. A vůbec, ty herecké výkony všech tří herců mě přišly hodně dobrý. Takže nač taková kritika ? Film vidím tak na 70%, něco mezi 3 a 4*, ale na české poměry se přikláním k tomu lepšímu.. ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Začínám na to koukat, vypadá to divadelně, klasickej Budař a roztěkaná Čvančarová, uvidíme........ tak to v obdobnym temupu dospělo až do konce, Čvančarová dost přehrávala, Budař s Issovou odvedli maximum a celkově se na to dalo koukat a párkrát sem si i dost zasmál, na to, že to byla hra o třech lidech zavřená v jednom baráku a natažená do 95 minut. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama