Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si sériového vraha, který své oběti přivádí do stavu klinické smrti a pak je opět probouzí k životu – znovu a znovu, dokud nezačnou prosit o smrt. Krásná vyšetřovatelka s paranormálními schopnostmi Maya Casteneda byla jeho poslední obětí a než utekla, přísahala svému mučiteli pomstu. Nyní se Kasp vrací a FBI zapojuje do pátrání po nepolapitelném monstru i Mayu. A ona brzy zjistí, že jediný způsob, jak může Kaspa objevit, je vstoupit do jeho mysli. Je tu ale nebezpečí: pokud Maya ve vrahově mozku zemře, zemře i ve skutečném životě! Stejně jako předtím Cela, je i Cela 2 ohromující směsí fantazie a reality, sci-fi a thrilleru, který vstupuje do nevídaného prostoru strachu a síly: do myšlenek psychopata. Dále hrají Chris Bruno (Mrtvá zóna), Frank Whaley (World Trade Center) a Bart Johnson (Muzikál ze střední). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zatímco první "Cela" zaujala nevšední zápletkou, znepokojivými surreálnými obrazy a rozpočet pamatoval dokonce na opravdové herce, "Cela 2" se hrdě vydala odlišnou cestou. Tvůrci se vysrali na logiku, atmosféru i efekty, herce rekrutovali mezi svými (leckdy incestem plozenými) příbuznými a do hlavní role nechali prokouřit ohavnou silikonovou brunetu s konstantně eroticky pootevřenými rty. Předchozí koncept vstupování do lidské mysli byl degradován na úroveň pořadu EZO.tv a vůbec by filmu prospělo nespojovat se s povedeným předchůdcem a zvolit třeba název "Štětka se zelenou diodou na čele". Na odpad mám ještě nižší kritéria, než předvedli Tim Iacofano a jeho parta, přesto doporučuji tuhle hromádku hnoje zeširoka obejít každému a zvláště těm divákům, kterým se starší sestřička "Cela" s Jennifer Lopez a Vincentem D'Onofriem líbila. 20% ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování zbytečnější než kamasutra v klášteře. Už první díl mě příliš nezaujal, i když určité (vizuální) kvality mu upřít nelze. To dvojka mou pozornost neudržela ani svou výtvarnou stránkou, která je až překvapivě krotká. Tvůrci film poslali rovnou na DVD a já rovnou do koše. Absolutní ztráta času. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Maximálně mozkovýplachový nářez a povinnost pro každého ctitele a milovníka špatných filmů. Už jste někdy řvali smíchy i ohromením zároveň? Že ne? Pak se vám to možná podaří při sledování této videošílenosti. Zpočátku se mnou lomcovaly hlavně dialogy a herecký talent dámy jménem Tessie Santiago, ovšem ta se mi postupně začala zvrhle víc a víc líbit, takže jsem ji vzal na milost. Ovšem ještě vydatnější porci zábavy, než "herecké" výkony, postupně servíruje námět a scénář. Tedy ona ta základní myšlenka není zase tak špatná - šílený vrah s lékařským vzděláním, který své oběti opakovaně usmrcuje a hned poté zase oživuje - ale to její zpracování, ten scénář, ty dialogy... No ale co se dá čekat od nějaké regionální mormonské televize, že... A na nějakou příbuznost s velmi povedeným The Cell samozřejmě zapomeňte, tohle je opravdu úplně o něčem jiném. ()

Pelidor 

všechny recenze uživatele

Nebuďte tak zlí. Já jsem tento film viděl po náročném dni v práci i doma a když šla moje žena a děti spát ( mě se ještě nechtělo ) ,tak jsem dostal chuť na film pro nenáročného diváka. při přepínání programů jsem narazil na Celu 2 a bylo rozhodnuto.Působilo to na mě .kupodivu, velmi uklidňujícim dojmem ,pouze v hlavní roli mohla být raději nějaká sexy sympatická ochotnice ,když už to nebylo o talentu. Uděluji tedy úsměvné tři *** a dodávám ,že i hloupý film dokáže pobavit ,když máte to správné rozpoložení:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 24%***TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// PLUS: první třetina byla celkem zajímavá, zajímavé bylo vyšetřování a docela ušla i atmosféra, na to že jsem čekal úplný průšvih se to dalo zhlédnout MÍNUS: první třetina klame tělem, protože ta poslední už je veskrze natahovaná nuda, prozrazení hlavní záporné postavy je směšné, jeho motiv rovněž, opakující se efekty už napopáté neosloví, na podesáté otravují, obsazení je slabé, herecké výkony (jestli vůbec nějaké) jsou ještě slabší./// Shrnutí: Druhá Cela přišla pozdě. Je především techniky ale i na jiných místech slabší než předchůdce a to je na "dnešní dubu" pěkná ostuda. Uvedení na trh i jako videofilm působí zbytečně. Jedině kde film může zaujmout je pozdě v noci nenáročného diváka./// PS: Z finančních důvodů razantně ubylo i fantasy prvků, což je věc která byla v předešlém filmu matoucí, takže mi jejich absence ( i když ne úplná) vůbec nevadí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve státě Utah v Americkém Salt Lake City (Terva)

Reklama

Reklama