Reklama

Reklama

One Piece: Nedžimakišima no bóken

  • Japonsko ワンピース ねじまき島の冒険 (více)

Obsahy(1)

Piráti v slamených klobúkoch si užívajú relax na útulných plážach po tom, ako dokončili ich poslednú výpravu. Všetko sa však zmení, keď Luff zistí, že ich loď Going Merry niekto uniesol. Táto udalosť posádku privedie k hľadaniu zlodejov, ktorí si ich loď vzali. Stopy vedú k dvojici známej ako zlodejskí bratia, ktorí pirátom prezradia, že ich loď bola ukradnutá skupinou konkurenčných pirátov Trump Kyoudai. Keď sa dve skupiny pirátov stretnú, Nami a aj Luffyho klobúk skončia v zajatí. Posádka následne prenasleduje nepriateľských pirátov na ich základňu na ostrove Clockwork. Luff, Zoro, Sanji, Usopp a zlodejskí bratia musia získať svoju loď Going Merry a Luffov slamený klobúk späť a v neposlednom rade vyslobodiť Nami zo zajatia. (figliar)

(více)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Další zbytečně dlouhá epizoda. U prvního filmu jsem byla s hodnocením ještě shovívavá, přece jen to byl můj první One Piece film, ale u tohodle už jdu s jednou hvězdičkou dolů, i když vlastně zážitek byl téměř stejný (co dřív mele..). Byly tu jen dva okamžiky, které se mi vyslověně líbily a na větší chvíli než zbytek vryly do paměti - Sanjiho výhra nad ježkem (ta kulatá věc, co měla kolem sebe dokola ostny) a zašputnování "rozteklé ženy" Nami (to ona byla ta, která špuntovala :-D čeština...). Jinak to byl prostě průměr, podprůměr. Nic nového. Jestli jsou i další filmy takové, tak to potěš, to je rovnou vzdávám. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších filmů. Svět One piece dává hrozně moc prostoru k různým zápletkám, ale tady je to zcela tuctovej příběh, kde nepobaví dobrodružství, ale jen těch pár vtipů. V podstatě jsem po nadějném začátku a následovném ničem už jen čekal na závěr, protože čekat něco nového se od této zápletky prostě nedalo a náplň nebyla vůbec lahodná. Musím přiznat, že nejvíc mě zklamalo, že se tu objevila postava s podle mě nejsilnější vlastností, která už nebude moct být v seriálu. Ale jak rychle byla poražena, bylo srandovní :) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Další pohodový One Piece film (vzhledem k délce spíš speciál), který opět dobře pobaví a rozptýlí, ale neoplývá nějakým převratným dějem a ani nezanechá žádný hlubší dojem. Ovšem rozhodně o něco málo lepší než film předchozí. 6,5/10 ()

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, ale na to jak první film docela rychle odsýpal, tak tento se možná snad i trochu víc vleče. Možná se mi to taky trochu zdá, ale po animační stránce mi to místy fakt připadá jako powerpointová prezentace. Jinak je to celkem v pohodě oddechový One Piece "film" (film co má hodinku a míň je pro mě vždy v uvozovkách). ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Stále průměrné, ale lepší než film první. Nesouhlasím s komentáři (Zíza a Naslund). One Piece vyniká v tom, že je hodně rozvleklý a v 55 minutách jaksi není možnost něco epického vystavět, je to jen méně než 3 epizody, takže jde spíš o oddychovku, které přeci jen předčí některé sady fillerů. Pro fanoušky One Piece je to celkem solidní odpočinkový film, nic jiného. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 60. epizodě. Slabší jak první díl. Prostředí celkem zajímavé, jen jsem nesnášel ty nové kladné hrdiny. ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Takové fajn druhé vedlejší dobrodružství našich slamáků, ovšem tentokrát za mě o dost povedenější. Zajímavější zasazení a hlavně jsem se celkově mnohem víc nasmála. 7/10 ()

Reklama

Reklama