Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí. Jak se blíží noc, přichází silná bouřka, která způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do tmy.
Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem. Začnou se objevovat podivná zjevení duchů a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let. Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají objevovat historii jedné tragédie, se kterou jsou i oni spjati a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Na papíře to klidně mohlo vypadat jako příjemné hororové béčko v klasické sestavě : klaďas se svou přítelkyní, ,,drsný" afroameričan, ,,vtipný" zhulenec, děvka, emařka a totální idiot. Dále je tu učitel tělocviku a nová učitelka, obohaceno ještě o Davida ,,Billa" Carradina, který hraje ředitele školy. Bohužel film je ultralevný (velice špatné efekty) a herecké výkony jsou ultradebilní (velice špatní herci). Všem jsem přál smrt, některým více než ostatním... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný horor, kdy se jde matka pomstít za smrt svého syna, sice tím vyzradím pointu, ale ono je to jedno neboť od začátku je jasný o co ,že tam jde. A i kdo přežije. Hodně laciný triky zvlášt ty z ohněm to si asi někdo hrál na pc. Z tohodle si do kalhot určitě nenaděláte. ps-nezapomínejte používat tlačítko přetáčení ať nepromarníte víc času než je nutné. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hickox je režisér který mě už 2x překvapil a to filmama Kukuřičné děti 3 a Mutant, ne že by se jednalo o nějaký veledíla ale dobře se na ně dívá a jsou to zábavná díla, ale bohužel dále dost pohořívá třeba strašné Vlny smrti či Zahrada zla jsou už spíše průsery a k tomu se muže zařadit tohle, tohle je prostě přiblbá slátanina kterou mohly zachránit aspoň vraždy ale kde nic tu nic. Nuda šed a Carradine k tomu. Víkrát už ne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dají se zde najít všechny neduhy, které dělají z filmu – špatný film. Od neoriginálního scénáře, přes nudný děj, nulovou atmosféru, otřesné počítačové efekty, stupidní chování postav až po laciné a již stokrát použité hlášky a lekačky. Některá úmrtí nejsou absolutně dotažené dokonce, takže divák je ochuzen nejméně ve dvou případech o skonání dvou postav. Nevím jestli to je však špatně, nebo dobře jelikož ani to co máme šanci sledovat za moc nestojí. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Každý film by se měl jmenovat jinak. Tuhle šílenou sračku jsem viděl omylem, neboť jsem si ji spletl s novým filmem totožného názvu (který má mít relativně podobný děj), jehož trailer mě před časem poměrně zaujal a já si jej pomyslně zapsal do watchlistu. Doufám, že podobnou chybu už neudělám. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Snímka je venovaná Davidovi Carradinovi, ktorý zomrel 03.06.2009. (HUMOOOO)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama