Reklama

Reklama

Duff Daniels, mladší bratr Lese, neodolá a ukradne vzácného hada, kterého choval ve sklenici indiánský obchodník s hady a při jehož chovu bylo nutné řídit se několika pravidly 1) nikdy hada nepouštět ze sklenice, 2) nenechat ho sežrat něco živého a 3) nikdy se nebát srdce hada. Než bys řekl švec, had je venku ze sklenice a sežere něco živého (vlastně docela dost). Jakmile je had ze sklenice venku, začne růst. A roste a roste. A pak už to jde jako obvykle: šerif nevěří příběhu, který mu Les vypráví, starosta nechce přerušit místní slavnost, na kterou přijde celé město, protože lidé nemají nic lepšího na práci, dva prapodivní lovci chtějí hada dostat „po svém“, parta bezejmenných šerifových pomocníků se potlouká kolem, aby se stali hadí přesnídávkou, a tak dále a tak dále. Ale když obrovský had spolkne v celku bývalou Lesovu dívku (Siri Baruc), Les pochopí, že se nikdy nemá bát srdce, a doslova se do věci ponoří a řeší problém zevnitř. (Filmbox)

(více)

Recenze (33)

klerik 

všechny recenze uživatele

Klasické rodinné béčko. To znamená, že to nie je úplne blbé (ak nerátame neuveriteľné správanie hada), ale chýba tomu šťava. Je tu potenciál na rozpútanie absurdity (dvojica lovcov, súložiace páriky), ale žiadna príjemná kontroverznosť v štýle HADY V LIETADLE sa nekoná. Ak si pozriete tento film, pochopíte, prečo sú NETOPIERE či SLIMÁK dobré béčka. Toto je to slabé béčko... ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Je možné vidieť vo filmoch o prehistorických tvoroch všeličo alebo aj v kreslených filmoch zaujímavé veci, no ale toto? Ako niekoho takéto niečo napadne a niekto to natočí? A niekto to pozerá! Sliepky zabila mačka, mačku zabil pes a psa zabil...? No a vrchol príde samozrejme na koniec SPOILER: Pôrod z hada dospelého chlapa s mačetou sa len tak niekde nevidí. ()

Reklama

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už rozhodně daleko tupější filmy o hadech než je tento a pokud nebudete až tak moc používat zdravý rozum a film si pustíte jen tak na oddych, či pro někoho pro pobavení, je to poměrně příjemná podívaná, kterou navíc zdobí Michael Shanks, který jako jeden z mála podává v tomto snímku svůj tradičně chválihodný herecký výkon. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Yeaahh indiansky legendarny had dostal chut na cerstvu krv nevinnych ludi v zapadnutom kraji. Cakal som, ze film sa bude niest v uplnych srackach, ale nestalo sa tak. Spracovanie pocitacoveho hada je na slusnej urovni a celkom slusne zabijal a prehlatal svoje obete. Na tvari mal dva smiesne rozky, ktore ma pobavili. Najprv si len vystacil s hydinou, ale to mu po case uz nestacilo a tak sa pustil do ludi. Celkom fajnove bolo divat sa, ako jedneho chytil za hlavu v obyvacke a nepustil ho, skoda ze neukazali ako ho zjedol. Najviac si zgustol v zabavnom lunaparku, kde na jednej atrakcii pocas jazdy jednemu zjedol hlavu. Najviac ma pobavil jeden indian, ktory sa hral na neohrozeneho Ramba a stale tvrdil ze indiany sa nikdy nevzdavaju. Ale ked ho had troska zranil na zemi, tak ho odvaha opustila a odovzdal noz inemu. Ten sa dal prehltnut a zvnutra hada rozparal a tak bolo po hadovi. Najvacsia sranda bola ked had prehltol jednu policajtku, ktora bola dlhsi cas v nom. Nechapem ako mohla dychat vo vnutri hada, ked tam nemala kyslik:) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Milónta priemerná céčková variácia na tému obrovský had nie je príliš trápna a miestami je dokonca zábavná ( zožratá hlava, vytečený mozog ) ale rovnako zabudnuteľná ako všetky ostatné pred ňou. Deň po pozretí som sa úporne snažil spomenúť si ako ten had napokon skapal. Je ale fascinujúce ako vytrvalo sa točia ďalšie a ďalšie "hadoviny", tých ľudí to snáď nikdy neomrzí. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama