Reklama

Reklama

The Perfect Vagina

(TV film)
Velká Británie, 2008, 51 min

Obsahy(1)

Lisa Rogers zkoumá v tomto velice osobně pojatém dokumentu fenomén plastických operací ženského pohlaví. Na příkladu muslimské dívky se dotkne tématu obnovení panenské blány, převážně se však zabývá kosmetickými úpravami vulvy. Proč počet zákroků rapidně roste? Proč je podstupují i náctileté dívky? Co nebo kdo určuje vkus v této oblasti? A především - co ženy k tomuto jednání vede a existují alternativy, jak se s těmito pohnutkami vyrovnat? (stromekk)

(více)

Recenze (4)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

I když nejsem žena (a proto se nemohu objektivně hodnotit), příčí se takové zákroky mému názoru o zdravém lidském rozumu a to nejen díky tématu o plastické chirurgii pohlaví, která je absolutně dementní a sobecká (pokud se nejedná o transsexuála nebo operaci po těžké nehodě atd:.), ale i z důvodu prezentace při které se vám naskytne po 10 minutách pohled do rozkroku mladé dívky, které chirurg odřezává Malé stydké pysky naprosto bez cenzury se nejspíše obejdu. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Jako žena k tomu řeknu pouze to, že svět je prostě bláznivé místo plné bláznivých lidí a nápadů. Auvajs!!! 75% ()

Reklama

kolly13 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to jako poučné a doposud jasně nevyřčené téma. Mimojiné je dobré si poslechnout důvody žen postupovat cokoliv operativního v tak intimní a citlivé oblasti. Samotná kvalita dokumentu ale není valná a pro slabší povahy to nebude. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama