Reklama

Reklama

Gulaal

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co Dilip Kumar Singh nastoupí na univerzitu v západním indickém státě Rádžastán, je nejprve ponížen a poté donucen, aby kandidoval ve volbách. Má být jen pěšákem v rukou těch, kteří sní o znovuvyhlášení samostatného rádžastánského království. Temný film o zákulisních mocenských praktikách. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

dienow 

všechny recenze uživatele

Byl jsme až téměř konsternován faktem, že v Indii vznikají i filmy, ve kterých se pořád nekřepčí, netancuje a které jsou naopak silné svým příběhem a svým samotným poslelstvím. Celý film je třeba brát jako určitou alegorii něčeho, co se skrývá pod povrchem a není vidět, ovšem stále to všem leží před očima na stole. ()

Reklama

lenuse 

všechny recenze uživatele

Lehce absurdní film, ve kterém mi chyběla aspoň jedna sympatie vzbuzující postava, které bych mohla fandit. Navzdory faktu, že tam hrál můj oblíbený Kay Kay Menon. Zajímavá hudba a výtvarné zpracování. ()

Galerie (2)

Související novinky

49. MFF Karlovy Vary coming soon

49. MFF Karlovy Vary coming soon

10.04.2014

Už za tři měsíce začne 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Podobně jako každý rok budou i letos v programu představeny retrospektivy několika osobností světového filmu. Diváci… (více)

Reklama

Reklama