Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální flákači Scooby-Doo a Shaggy musejí vzít rozum do hrsti, aby odhalili největší záhadu bojových umění! Tým Záhady s.r.o. cestuje v honbě za pokladem přes půl světa, aby vyřešil sérii prastarých hádanek. Soupeří s pomstychtivým Černým samurajem a jeho strašidelnou armádou duchů, aby získali starobylý Meč osudu, jehož ostří má údajně podivuhodnou nadpřirozenou moc. Cestou dostanou Scooby-Doo a Shaggy výcvik od nepříjemného Mistra meče, který je vyškolí v "bushido”, cestě samurajů, a oni si své nové schopnosti rychle prověří v souboji s nezastavitelnou armádou robotů ninja. Na konci naši pronásledovaní hrdinové objeví, že klíčem k celému tajemství je právě "bushido”, zdůrazňující loajalitu, čest a odvahu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Smok 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák so Scoobym a Shaggym, ktorého dej je pre tentokrát situovaný do Japonska, takže sú do deja zasadené všetky artefakty a zvyky pre japoncov charakteristické. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ďalší, síce nie prevratný, ale zato dejovo unikátny Scoobyho príbeh, sa odohráva tentokrát v Ázii a tvorcovia stavali na samurajskú nôtu. Už tu ozaj bolo všetko možné, tak tento kút zeme sa nedalo obísť. Príšery celkom fajn a je dobré, že Berkeley bral do úvahy aj miestnu kultúru a tomu prispôsobil aj celý snímok. Animácie sa nejako výrazne neposunuli, ale tak Scoobymu to vyčítať predsa nebudeme :) 60 % ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Občasné připomenutí humoru a poetiky klasického seriálu ve mně vyvolaly nostalgické vzpomínky na krásné staré časy, ale bohužel snaha Scoobyho zmodernizovat vedla pouze k tomu, že se nakonec ničím neliší od všemožných hloupých současných akčních animáků pro děti a film tak končí v horoucím pekle šedivého podprůměru. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Päť dôvodov prečo 5* - Naháňačková hudba bola chytľavá, najmä tá prvá, Japonsko, drak, Scooby (samozrejme) a ten najúžasnejší pes Hachiko. Jeden dôvod prečo nie - lietajúci Čierny samurai. Bolo to divné ale jeden dôvod neovplyvní tých kladných 5. Dostala som chuť na ázijskú kuchyňu, a preto si hneď idem aj niečo kúpiť... ešteže som v práci dnes. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama