Reklama

Reklama

Lenny, Eric, Kurt, Marcus a Rob jsou staří kamarádi a bývalí spoluhráči ze školního basketbalového týmu, kteří se po třiceti letech setkají na pohřbu jejich milovaného trenéra zvaného Klakson. Z Lennyho je úspěšný hollywoodský agent se sexy ženou, která je úspěšná módní návrhářka, a třemi neskutečně rozmazlenými dětmi, vychovávanými asijskou chůvou, kterou Lenny ze strachu před přáteli představuje jako výměnnou studentku. Obtloustlý Eric má diktátorskou dceru, čtyřletého syna, který je neustále kojený, psa s ochrnutými hlasivkami a předstírá, že je spolumajitelem úspěšné firmy se zahradním nábytkem. Kurt je zase snaživým a nedoceňovaným mužem v domácnosti, který očekává třetí přírůstek do rodiny. Má příšernou tchyni, která s nimi žije. Marcus má problémy s pitím a jako jediný je starý bezdětný mládenec. A mrňavý Rob se oženil s o dost starší hippie ženou, kterou bezmezně miluje, zároveň má s předchozími partnerkami dvě překrásné, vysoké, dospělé dcery a třetí dceru, která je mu podobná. Po trenérově pohřbu se pětice přátel přesune i s rodinami do velké chaty u jezera, kde slavili v roce 1978 své první basketbalové vítězství. Pánové vzpomínají na šťastné chvíle, připomínají si roky ve školních lavicích a postupně objevují, že stárnout neznamená pokaždé dospět, že v každém muži navždy zůstane kus dítěte a dospělost je taková, jakou si ji člověk udělá. Také se jim podaří spravit si vztahy s dětmi i manželkami a sehrát odvetný basketbalový zápas s dávnými rivaly z dětství se zapojením svých dětí, čímž si urovnají dávnou křivdu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (852)

predators 

všechny recenze uživatele

Americká komedie na motivy české komedie S tebou mě baví svět, akorát se neodehrává v zimě a není tak zábavná :-) Ale jinak jde o svěží výlet s 5-ti kamarády a jejich drahými polovičkami a ratolestmi na chaloupku u lesa. K tomu nějaké ty buchty, několik trapasů a samozřejmě...samozřejmě basket. 55% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Moc dobrých ohlasů se na GROWN UPS nesneslo... a o to milejší překvapení to pro mě bylo. Dokonalá komedie v tom smyslu, že jsem se zasmál, bavil se po celou dobu a tak nějak to na mě po všech stránkách zafungovalo. Každá z celebrit se vyplatila a navíc mezi nimi panuje dobrá chemie. Nejvíc jsem nemohl z kokotskýho Schneidera a Buscemiho v menší troubovitý roli - oba super a pro smích. Čekal jsem nudu, bylo to vcelku parádní! [HD] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Machři jsou snímkem rozdováděných komiků, kteří, evidentně bez starosti o zaplacení hypoték, ležérně předvedli dějově nesourodé skeče v průměrné kvalitě, z níž vybočilo přibližně stejné množství trapnosti jako geniality. Chtěl bych se bavit tak, jak se bavili oni při natáčení, ale nějak jsem tu pohodovou atmosféru nedokázal správně nasát. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Trošku to vypadá, jako kdyby si herci, kteří se znají i v civilním životě, natočili film sami pro sebe. Víceméně nic proti, jen kdyby celé to snažení nebylo tak strašně povrchní. Fekální vtipy jsem ustál, zato trapné předvádění Roba Schneidera jsem málem nepřežil, naštěstí se vždy našla scéna se sošnou Salmou Hayek, která snímek trochu rozsvítila. 30%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Znáte to, jak občas máte chuť sledovat partu buranů v tupé komedii, aby jste se mohli párkrát provinile zasmát a trochu si odpočinout? Well, já dodnes taky ne ale víte co? Nebylo to tak hrozné. Čert ví, jestli za to mohlo těch pár hlášek, MILFka Maria Bello nebo dvouminutový Steve Buscemi - průměrná ptákovina za 3* a jistota, že pokračování v životě vidět nepotřebuju :) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (35)

  • Kurt (Chris Rock) řídí Volvo XC90 Gen.1 z roku 2007. Rob (Rob Schneider) řídí Smart Fortwo (typ 451) z roku 2008. Higgins (David Spade) řídí Ford Mustang (S197) z roku 2009. Lamonsoff (Kevin James) řídí Cadillac Eldorado Coach Builders Limited Convertible z roku 1996. (LUKICKK)
  • V čase 47:13 má Rob (Rob Schneider) ruku v bok, v dalším záběru má však ruce založené na hrudi... a poté zase v bok. (Iveet)

Reklama

Reklama