Reklama

Reklama

Last of the Living

všechny plakáty

Obsahy(1)

Virus mění obyvatele na Novém Zélandu na Zombie. Morgan, Ash a Johnny jsou zřejmě jedinými přeživšími. Zabydlí se v jednom z opuštěných domů a snaží se ze situace čerpat co nejvíce příjemností. Jednoho dne narazí na dívku, která může mít na virus lék. A tak se s její pomocí rozhodnou zachránit svět. (LIVINGDEAD)

Recenze (16)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může hodnocení klamat ! Film s hodnocením 49 % jsem považoval za průměr, nebo možná trochu nechutnou komedii, která se nelíbí každému, ale to co jsem viděl, to byla naprostá hrůza. Banda pošahanců ve snaze zachránit svět pobíhá liduprázdným městem a hledá zombíky. Což je dost problém, protože zombíci se ve filmu objevují jen velice sporadicky, se špatnými maskami, na jejichž likvidaci stačí i úder pěstí. Nudná story s nicneříkajícími herci i dějem, skoro žádná krev, no prostě nic. U filmu jsem se maximálně nudil, což by se asi u zombie hororové komedie stávat nemělo. 8 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já normálně začínám nesnášet zombie komedie. Protože to tu a tam je poměrně zábavné jako komedie, ale ty zobmíci to trochu kazí, protože jako zombie filmy to stojí za starou bačkoru. A to je přesně případ tohohle hodně levného, snad i poloamatérského, ale lehce zábavného filmu. Je to sice jednoduché, tu a tam trošku přitroublé, ale zasmál jsem, se, to jo. 2,5* ()

Reklama

kvardis 

všechny recenze uživatele

Postupen casu ztraci ten film prvotni vtipny nadech a meni se to v klasicke klise - unik na ostrov.Zombies jsou vsude jini, nekde pomali, jinde zase rychli.spoustu nelogicnosti, amaterske,nezvladle a unyle herecke vykony a i hlasky, viditelne chyby na kazdem kroku, dokoukate jen proto, ze cekate ze Aussies by mohli do toho amaterskeho pocinu zapustit neco co by prekvapilo - nestane se. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

A pak že je zombie žánr mrtvej, hovno mrtvej, nemrtvej! Samozřejmě to není žádnej Úsvit mrtvých, mno není to ani žádnej remake Úsvitu mrtvých, ale ten Ús...měv (nejen) mrtvých to na ksicht přilepí a nepustí až do závěrečných titulků. Je to teda poloamatérština jak fik, ale o to nadšenější ("Braaainsss!", joo, kurde, i tohle tam zazní). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další ze zombie comedy filmů, s kterými se poslední dobou rozerval pytel. Začátek filmu byl opravdu dobrý a vyšlápnul tím správným směrem, atmosféra zombie filmů, komediálnost, prostě paráda, už jsem doufal, že se film bude ubírat tímto směrem, až do konce. Ovšem v polovině přišlo zděšení v podobě zombie kněze s hubou od kečupu a sestupný pád se konal, až téměř do konce filmu, kdy zas nabral trochu na obrátkách, ale to již bylo pozdě. Začátek za 4 hvězdy, konec za 2 né-li jen jednu. Popcornová B-čková zábava. Sečteno a podtrženo 45% . ()

Zajímavosti (1)

  • Logan McMillan prohlásil: „Asi 90 % filmu jsme natočili za 5 000 amerických dolarů. Potom jsme setříhali trailer a nahráli ho na YouTube a vydělali tak 40 000 dolarů." (Cheeker)

Reklama

Reklama