Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument s názvom "Nezmením sa!" (réžia P. Sedlák) obsahuje množstvo rozhovorov a videoklipov skupiny ZÓNA A, vtedajšej punkrockovej špičky nielen na Slovensku. (PEG4SS666)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Nezmením sa, nezmením sa nie! Nepredám sa, nepredám sa nie! A nevzdám sa, a nevzdám sa nie! A nezradím vás, a nezradím vás nie! Mnohým ľuďom sa nepáči, že sa nám stále neráči byť ako oni, takí ako oni. Že vraj už sme vyšli z módy, nemoderní nepotrební tak ako oni, presne ako oni. Nám stačí, že nás to baví a že nás nemajú radi tí idioti, otravní idioti. Nezmením sa, nezmením sa nie!" Zóna A!!! Nezmením sa! Zóna A vždy bola a navždy aj bude pre mňa vrcholom tuzemského punku. To sa nikdy nezmení! ***** ()

S.i.d. 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem od toho víc. Dokument nebyl tak ani o Zóně A, ale spíš to byla anketa na téma : "Co si myslíte o Zóně A?" Na druhou stranu přestože jsem se moc nových věcí nedozvěděl, nebylo špatné sledovat názory ostatních lidí na tuto kapelu. Celkové hodnocení je průměr - ten kdo tuto kapelu nezná si udělá základní představy kdo to asi je a ten kdo o nich má nějaké znalosti si vyslechne jaký názor na ně mají ostatní. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Zóna A je jednou z mojich obľúbených kapiel. Dokument zachytáva kapelu v období keď už u nich nehral druhý gitarista Sveťo Korbel. Sú tu rozhovory s členmi kapely aj s fanúšikmi. PO všetkých stránkach podarený dokument. O to väčšia škoda že dnešná podoba Zóny A je len ubohou paródiou na staré zlaté časy kedy vydávali jeden hit za druhým. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Malá pouliční anketka na téma „Zóna A“. Pozoruhodné je, že mladiství respondenti pouze neopakují stokrát omleté „já jsem punkáč a dělám si co chci“, ale jejich názory na Koňýka a spol. mají hlavu a patu a často vystihují podstatu kapely zasvěceněji, než přemoudřelé články hudebních kritiků. ()

feefoo 

všechny recenze uživatele

Kronika. Islanďania majú svoj Rokk i Reykjavík, od nás pochádza aspoň niečo, aj keď skromné, čo mapuje slovenský punk osemdesiatych rokov. ()

Reklama

Reklama