Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej filmu sa odohráva na odľahlom mieste hlboko v lesoch, široko-ďaleko od civilizácie. Na prvý pohľad zdanlivo šťastne pôsobiaca rodinka luteránskeho pastora a psychiatričky, postupom času zažíva doslova peklo na Zemi, keď sa ich deti začnú nezvyčajne správať a preukazovať sadistickú poruchu osobnosti. Prejavujú sa u nich násilné sklony, ktoré sa stupňujú a vyvrcholia do tragického konca. Na pozadí tejto drámy sa odohráva aj dráma manželská, a všetko, čo sa zdá byť idylické, sa zrazu rozpadne na prach... (larelay)

(více)

Recenze (19)

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Filmů jako je tenhle vzniklo set sakra málo. A také si troufám tvrdit, že další už nevznikne.. Pohled do HOOODNĚ děsivé rodinky moderního Křesťana a naivně namyšlené psycholožky, kteří spolu mají dvě introvertní, FAKT ne moc normálně vypadající a chovající se děcka, co se narodila o Halloween. Ve filmu pomalu začnete zjišťovat, že s těmahle děckama fakt neni něco v pohodě... A dojde i na nejhorší, nebojte :]. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

The Children meets found footage. Věřím, že na papíře to mohlo vypadat dobře, leč ty děti neumí vůbec hrát, jen se tváří děsně nasraně a dramatické scény i přes viditelně nízký rozpočet vyznívají směšně (vymítání, test). Mám rád tyhle filmy, ale není to zdaleka tak dobře natočené jako Blair Witch nebo Paranormal Activity. Home Movie je tak krásným příkladem toho, že nestačí jen vzít do ruky kameru a točit hrůzostrašný materiál, ale že je zapotřebí zejména talent. ()

Reklama

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitní found-footage film s neotřelým námětem a zajímavou formou epizodního zpracování. Poukázal bych na vynikající výkon Adriana Pasdara (ačkoli si svoji roli ulehčil neustálým šaškováním) a také na fakt, že herec může být každé dítě, pokud mu napíšete roli při jejímž ztvárnění nemusí mluvit a v inkriminovanou chvíli kdy by se od něj očekával nějaký mimický projev mu nasadíte masku. Podobně kvalitní film z F-F žánru: http://www.csfd.cz/film/296720-megan-is-missing/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Home Movie“ je pro mě film, podle kterého by se měli posuzovat podobné „domácí“ horory, tedy pásky, které si někdo točí v soukromí a pak z toho vyleze horor. Má to charakter found footage, ale je to ještě specifické v tom, že to je to domácí video. A snímek je dobrý, má velmi dobrou atmosféru, a i když je obraz nekvalitní, i když je kamera místy roztřesená, pořád vidíte docela dost. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Skarede, do kosti iduce, brutalne psychologicke peklo, po ktorom si poviete, ze antikoncepcia je ten najlepsi recept :) Strach, ktory ide z tohto filmu je znasobeny kamerou, ktora sa uz osvedcila ci uz pri Blair Witch alebo Poughkeepsie Tapes. Velmi autenticke, neuveritelne rusive. Neodporucam pozerat v zlom psychickom rozpolozeni :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama