Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sňatkem získala nejen manžela, ale i celý mafiánský rodinný klan. A protože v ní vidí dědičku majetku, jde jí o život... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne takhle se mafie vážně nechová. Jdu si radši pustit Chobotnici. Tohle je naprosto průměrná šeď a nuda.25% ()

Reklama

macetoma 

všechny recenze uživatele

Na televizní film docela slušný podprůměr, dá-li se to tak napsat. Příjemné zabití času a odreagování se v neděli večer. Zápletka tak akorát abyste to pochopili a přitom neusnuli, stopáž příjemné délky - abyste mohli vstát ráno vyspaní do práce. Dějový zvrat před koncem se taky počítá k dobru. Herecké výkony normál Baťa. Podívat se a zapomenout. Dávám 2 hvězdy. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Doba se mění a s ní i zřejmě pohled na novodobou mafii. V očích B.Huffa je zřejmě vyměklá, nezákeřná a bez špetky noblesy sobě vlastní. Stejně tak "četař" T. Berenger už nemá charisma drsňáka a jeho herecký projev stojí za starou bačkoru. Závěť je další zbytečně podprůměrný snímek plný nudné kamery, nic neříkajícího příběhu, ducha prázdných hereckých výlevů a s jediným překvapením v podobě mini-zvratu v samotném závěru, za který si zaslouží jediných 40%! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ubohé zpracování, nadprůměrně naivní a hloupé - jako novomanželka, která se přivdala do vlivné rodiny Emeryových. Snímek, pro který snad ani nestojí za námahu vymýšlet obsáhlejší komentář. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama