Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dnešnej spoločnosti, kde celebrity ako Paris Hilton dominujú móde, módne vzory nevážia ani 40 kíl a zomierajú podvýživou, je imidž ženského tela jeden z najhorších problémov. Tento film zmýva špinu mejkapu. Detské modelky, plastické operácie, kult celebrít, vyretušované fotky v bulvároch či nebezpečná kozmetika, to všetko je iba špičkou ľadovca. (whack)

(více)

Recenze (2)

whack 

všechny recenze uživatele

Afektované botoxové kvietka schované za falošnými úsmevmi a hrubou vrstvou mejkapu, pokrivené ideály krásy systémom oblbnutých más, na chrbte ceduľa "Tu je priestor pre vašu reklamu". Šoubiznis, móda, bulvár, miss, to sú tie najväčšie facky morálke spoločnosti. Najmä keď mladé dievčatá tieto voskové figuríny berú za vzory. Žiadna sebaúcta, škodia spoločnosti, aj sebe. Ku komercii treba vyzdvihovať odpor. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Trochu to působí jako školní projekt režiséra. Téma je důležité, ale možná jeden díl pořadu Johna Olivera by ho rozkryl intenzivněji v kratším čase. Většina dokumentu je (skoro časosběrně) o náctileté modelce. Skvělá je Eve Ensler, autorka Monologů vaginy. ()

Reklama

Reklama