Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

smerďakov 

všechny recenze uživatele

Možná, že se zasmějete. Mně taky v některých momentech vyloudil na tváři úsměv, ale ... nelíbilo se mi hraní herců a naprosto nevhodná, samoúčelná a dráždivá hudba. Nejhorší na tom bylo, že mi to až moc připomnělo Kameňák. Proto jsem se nevydržel koukat až do konce. A proč to není přímo odpad? Protože nedosahuje "kvalit" Kameňáku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná divadelní hra mladých italských autorů Fionna Bettaniniho a Diego Ruize o dvou přátelích nucených spolu přespat v Motelu. A noc je plná důvěrného hovoru o sexu. Stejně jako na divadelních prknech, pro které byla hra pro české diváky patřičně upravena aby to zase nebyl až tak veliký kalibr, si ve filmu, pro který napsal scénář režisér Zdeněk Troška, opět role střihli Pavel Zedníček a Jana Paulová. Jejich postavy jsou věkově dost od sebe a oba mají i jiné zkušenosti. Podle toho také ta jejich rozmluva vypadá. Jak se od divadelní verze tato filmová liší nemohu posoudit, každopádně divadelnost hry je věrně cílená. Pochopitelně se celý komplex děje odehrává v jedné místnosti a jde tu hlavně o situační humor a v jistém přehrávání, kde Jana Paulová bezkonkurenčně boduje. Takže je tento snímek určen převážně pro diváky chodící na divadelní představení kteří se na tuto hru z jakýkoliv důvodů nedostali, nebo si ji chtějí jen tak připomenout. ()

Reklama

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Typicky divadelni pocin, nesetrne natoceny pro televizniho divaka sediciho po pas zaboreneho do gauce a chroupajiciho bramburky. Nezazivna a nudna konverzacka by v divadle pobavila cely sal, ale v televizi pripomina spise domaci video ochotnickeho spolku z Dolniho Pacova. Naivni predstava pana Trosky, ze film je k popukani vtipny. Humor o erekci je a bude vzdycky, ale nikdy to nebude mit uroven! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama