Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Autosalon ma rozhodně zklamal. Ještě chápu Top Geat, že má v každém díle nějaké to lepší auto, ale přeci jen, britové mají životní úroven trochu jinde. Ale že v českém autosalonu je díl co díl Lexus, Mercedes atd.mi přijde jenom jakási reklama pro pár vyvolených, kde si s automobilkou Prima navzájem vyhový. Rozhodně by se měli zaměřit na jinou cílovou skupinu a udělat pořad více zábavný. A moderátoři jsou do jednoho absolutně umělí, s naučenými informacemi předem, sponntánost a důvtip nikde. 40%. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se o auta nějak nezajímal, což je pro mé pohlaví trochu hanba. Tohle mě už však ale baví.. Vidět ty krásné kousky z pohodlí domova. Zajímaví moderátoři, občas vtipní, jako by vypadli z Barrandovské EzoTv. A ta hodinka a něco krásně i s tou reklamou uteče. Jen kdyby to Prima dávala v rozumější čas.. Takhle na to trefím při nejlepším jednou za měsíc. ()

Reklama

Jespi 

všechny recenze uživatele

Ráno 7:30 budík, kafe, 8:00 autosalon, dříve pro mě naprosto běžná rutina, bohužel postupem času šla kvalita velmi dolů a jakmile začal dělat Autosalon nevtipné vtípky, kopírovat Top Gear a celkově se méně zajímat o rozbor aut, přestal jsem jej sledovat úplně a teď si jej pustím jen kvůli konkrétnímu typu auta, který chci vidět. Ale i přesto, prvotních několik desítek dílů bylo naprosto fantastických. 80% ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som síce žiaden automobilový fanatik, ale televízne magazíny zaoberajúce sa tématikou motorových vozidiel si občas celkom rád pozriem. To však neplatí v prípade relácie "Autosalón", ktorá sa objavuje na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima. Celé to príšerne kurví ten upotený, vypelichaný, slizký moderátor, ktorý sa snaží byť za každú cenu náramne vtipný, ale pritom je len neznesiteľne trapný. Dal som si tú námahu a vygooglil si ako sa volá, aby som mohol napísať, že Josef Vrtal je odpad! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama