Reklama

Reklama

Modify

všechny plakáty

Obsahy(1)

Kam až lze posunout hranice lidské touhy po sebeupravování? Od dnes již běžného tetování a liposukce, přes plastické operace, změny pohlaví až k propichování kůže háky. To, co pohání určitou skupinu lidí k drastickým zásahům do vlastního těla, není jen rozmar, ale celá filozofie založená na úpravách sebe sama. (raffspIn)

Recenze (4)

devNull 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, jeden z nejlepších z pár posledních let o této tématice. Má v sobě obsáhlé informace od opalování v solárcích, liposukce, přez scarifikace či branding, až po věšení na háky a rozhovory s Lizard Manem, nebo kočičím mužem. Dokument nás seznamuje i s nedávnou historií, ukáže nám Fakira Musafara a názory průkopníků piercingu, či implantátů. Můžu jen doporučit. ()

sa_kra 

všechny recenze uživatele

Sama jsem mela několik piercingů a jsem i tetovaná, takže tohle téma mě zajímá poměrně hodně. Výborný dokument zpovídající jak "původce" tak "oběti" podobných praktik se ptá na jednu otázku: jaký je rozdíl mezi tetováním a make-upem? Bodybuildingem a liposukcí? Piercingem a soláriem? Všechno jsou to modifikace těla, jen rozdílněji společensky akceptované. Dokument nenabízí odpověď, je na každém, aby si na téma udělal názor sám, rozhodně je to ale snímek inspirující a otvírající obzory. ()

Lazy87 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, jenž ukazuje modifikaci z pohledu samotných aktétů. Někdy se jedná o extrémní případy, ale vcelku zajímavé výpovědí lidí, kteří změnu těla k obrazu svému mají jako svůj žovotní cíl. ()

Reklama

Reklama