Reklama

Reklama

Puropôzu dai sakusen special

(TV film)
  • Japonsko プロポーズ大作戦スペシャル (více)

Obsahy(1)

Speciál uzavírá stejnojmenný seriál. I když Ken a Rei jsou pár, není to ani zdaleka tak ideální, jak by se dalo čekat. Navíc dorazí na svatbu svých kamarádů Eri a Tsuru, kde zjistí, že nevěsta se vrátila do Japonska ještě před obřadem. Kenzo má ale štěstí, protože do havajského kostelíka se přestěhoval jemu známý pan Víla a ten mu umožní ještě jednou se vrátit v čase. A Kenzo se naposledy pokusí dát do pořádku nejenom svůj život, ale i životy svých kamarádů. (ainny)

(více)

Recenze (6)

loveless 

všechny recenze uživatele

Ken se opět vrací do minulosti, aby zachránil svatbu svých dvou přátel. V podstatě prodloužený poslední díl obsahující všechny ty skvělé věci, které byly v dorama a navíc se dozvíme, jak to všechno dopadlo. Rozhodně roztomilé zakončení. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od mnoha jiných speciálů tenhle má svůj smysl a kvalitu. Ken se svojí nyní už snoubenkou hasí problémy jejich přátel, kteří se mají vzít na Havaji, ale holt nic nejde podle plánu, přesto se opět zasmějete, dívky se mohou těšit na fan servis a víc nevím co bych řekl. Na poměry japonské tv tvorby vydařený kousek. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Líbilo se stejně hodně jako samotný seriál. A myslím, že i když některé japonské speciály jsou pouze zbytečným natažením seriálu, u Puropozu Daisakusen je to přesně naopak. tady má speciál skutečně svůj význam, dořeší se některé věci ohledně vztahu Kena a Rei a navíc zjistíme, jak to dopadlo s Tsurumim a Eri. Zkrátka poslední povedený návrat do minulosti, navíc s některými povedenými scénami (Miširanu onna? LOL). ~(4,4)~ ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Speciál značka ideál aneb Výjimka, která potvrzuje pravidlo. U Zettai Kareshi jsem psala, že bych speciály zrušila. Teď musím napsat, že v případě Kena a Rei by to byla veliká škoda. Přesně namixovaná dávka smíchu i slz. Kenzou nezklamal - zase běhal jako o život a nakonec dokázal překročit svůj stín. Nádherná scenérie a krásný západ slunce na závěr. Za sebe ale musím říct, že víc než závěrečná scéna, která byla krásně dojemná a komická zároveň (Kenzou není jediný, ani můj manžel nezná číslo mých bot ;o)) ), mě dostal do kolen moment, kdy Kenzou pustí Eri nahranou kazetu... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Skoro 2 hodiny trvající speciál vám prozradí, jak to bylo dál, jak to vlastně dopadlo, takže je takovou nutnou výbavou, pokud chcete ještě víc (což po konci seriálu ani není divné...). Opět jsou tam krásné, smutné (i když ne tolik), vtipné momenty (tady jsem se dokonce smála docela nahlas u jednoho fóru). Opět je tu cítit ta atmosféra, co obklopovala celý seriál. Prostě takové spořádaná tečka za celým Proposal Daisakusenem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama