Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že je tenhle film někdy dost přitroublý a nereálný, ale na druhé straně je zase docela mile prdlý... Herce vybrali dobře a tady je v pohodě i Cameron Diaz, dobře se k sobě ti dva hodí. Komedie to je vcelku dobrá, nasmějete se a přitom budete kroutit hlavou nad tím, jak někdo vůbec mohl takovou ptákovinu vymyslet. Taky je ale fakt, že je to typicky americké, a to já moc ráda nemám, u mě to filmu sráží body. A v tomhle žánru tu už asi všechno bylo, pořád se tu něco opakuje... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $176,484,651Tržby Celosvetovo $369,884,651║ Bratia Farrellyovi a 90.roky, kedy proste valili na plné obrátky a na čo siahli sa stal komický nárez ako hrom a v tomto prípade sa jedná o jeden z ich klenotov spolu s Blbým a blbším, i kde občas zachádzajú aj za hranice únosnosti ale v tomto filme sa to dalo pekne všetko stráviť. /videl v kine: 95%/ ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Například? Obecně nemám v lásce Cameron Diaz ani Bena Stillera, takže nemám pocit, že by na ní něco bylo. A film v celku? Ben je tu nechutnější než obykle, Cameron se přetvařuje jako obvykle, scénář a vlastně celý příběh je absolutně o ničem, romantika je na konci asi tak deset vteřin a komedie? Kde? Že jsem ztrácela čas..... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama